• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

22.11.2022

09:47

KRALJICA NEKRETNINA! Neda Ukraden ima 3 stana, vilu, kuću i apartmane... Evo koliko vredi njena imovina!

Printscreen, Pngwing

Estrada

KRALJICA NEKRETNINA! Neda Ukraden ima 3 stana, vilu, kuću i apartmane... Evo koliko vredi njena imovina!

Podeli vest

Pevačica Neda Ukraden je novac zarađen od muzike investirala u nekretnine koje vrede preko četiri miliona evra!

Neda Ukraden se, bez sumnje, dobro stambeno obezbedila, pa je tako pre nekoliko godina kupila stan u Zagrebu. U pitanju je nekretnina u novogradnji od 75 kvadrata.

Osim toga, pevačica je kupila i dve garaže u zgradi, od po 18 kvadrata. Stan je trosoban i nalazi se na osmom spratu. U njemu su dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, izdvojen WC, kuhinja i terasa površine oko pet kvadrata. Prema pisanju hrvatskog portala Imperijal, za ovu nekretninu Neda je izdvojila 117.000 evra.

Foto: Promo

Neda Ukraden, pevačica

Inače, Neda odranije poseduje dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata. Prema tržišnim cenama, vrednost ovih nekretnina je oko 300.000 evra. Pre dve godine kupila je i elitni stan u naselju Beograd na vodi, koji se vodi na ime njene ćerke Jelene Bilbije. Navodno, prema pisanju medija, taj stan je plaćen oko 400.000 evra.

Neda je vlasnica i vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj, koja prema procenama vredi oko milion i po evra, a pre nekoliko godina izgradila je zgradu s nekoliko apartmana u istom mestu, čija je vrednost oko dva miliona evra.

- Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega - rekla je Neda svojevremeno.

Ove godine pevačica je renovirala srušenu kuću u Imotskom, gde je izgradila i bazen u dvorištu. S obzirom na to da se ova nekretnina nalazi na 30 minuta od obale mora, njena vrednost je oko 200.000 evra.

Kad se sve sabere, pevačica u nekretninama ima više od 4.500.000 evra, čime se približila svom kolegi Goranu Bregoviću, koji i dalje drži prvo mesto po broju stanova i vila, čiji je vlasnik u nekoliko država u regionu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija