• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.11.2022

07:45

BILO JE LEPO, A ONDA JE DOŠAO ŠABAN! Miroslav Ilić progovorio o odnosu sa Šaulićem i otkrio: Samo s jednom osobom sa estrade ne govorim!

Estrada

BILO JE LEPO, A ONDA JE DOŠAO ŠABAN! Miroslav Ilić progovorio o odnosu sa Šaulićem i otkrio: Samo s jednom osobom sa estrade ne govorim!

Podeli vest

Miroslav Ilić ove godine proslavlja 50 godina karijere i veoma retko je svih ovih godina govorio o privatnom životu, a sada je priznao s kim se godinama družio, a s kim nije u dobrim odnosima

Miroslav je sinoć gostovao u "Amidži Šou" gde je u okviru rubrike "Intimne kuglice" odgovarao na škakljiva pitanja i dotakao se kolega s kojima nije u dobrim odnosima, ali i onih s kojima se godinama družio.

Foto: YouTube prntscreen

Miroslav Ilić

Sa kim sa estrade ne govorite?

- Ja mislim da to i vrapci na grani znaju. Samo jedna jedina osoba. Lepa Brena.

Šta biste poručili majci da može da vas čuje?

Foto: Dejan Živančević

Miroslav samo s Brenom ne govori...

- Majko, uspeo ti Miro.

Ognjen je potom pročitao Miroslavu nekoliko leksikonskih pitanja.

Da li se sećaš prve simpatije?

- Slavica iz Mrčajevaca, tada mi je prvi put zaigralo oko - odgovorio je on.

Koja osoba te najviše iznervira iz užeg kruga?

- Bez obzira što mi je glavni oslonac, najviše me iznervira moja Gordana.

Na šta si potrošio prvi honorar?

- U želji da se skinem sa roditeljima sa grbače, bio je jedan festival u Vrnjačkoj banji, ja sam tad već imao ploču. Radilo se o tadašnjih 40.000, a ja idem autobusom iz Vrnjačke banje za Mrčajevce, hvato sam se za džep, pa sam pravio plan šta ćerki da kupi, ženi... To su nezaboravni trenuci.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Miroslavljeva supruga Gordana i ćerka Marija

Sa kim se sa estrade najviše družiš?

- Nažalost, niko od njih više nije živ. Družio sam se sa Topalovićem, sa Šaulićem. To niko ne zna. Mi smo išli na privatna letovanja. Jedne godine sam prvo došao ja sa porodicom, pa Šaban. Sreli Bokija Miloševića pokojnog, pita on moju ćerku kako je bilo, a ona: "Bilo je lepo prvih par dana, a onda je došao Šaban..." Neću da pričam.

Pesma koju naručuješ u kafani?

- U lijepom starom gradu Višegradu, Milica jedna u majke... Taj fazon.

Da li si držao poster neke pevačice na zidu kad si bio mlad?

- Verovatno bih držao, ali nije ih ni bilo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija