• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

24.11.2022

08:58

HAOS KOD DŽINOVIĆA! Isplivala istina o raskidu Đine i Vojaža, Haris ucenio ćerku: Treper ili auto i mesečni džeparac!

Zoran Sinko, Marko Đurović

Estrada

HAOS KOD DŽINOVIĆA! Isplivala istina o raskidu Đine i Vojaža, Haris ucenio ćerku: Treper ili auto i mesečni džeparac!

Podeli vest

Vest o vezi mladog trepera Mihajla Veruovića Vojaža i ćerke Harisa Džinovića, Đine, buknula je, ali se ubrzo ispostavilo da je par raskinuo. Međutim, sada se pojavila iformacija da je njihovoj vezi presudio pevač

Iako njih dvoje nisu nikada javno priznali da su bili u ljubavi, od početka njihove veze se znalo da se Đinin izbor nije nikako dopao njenom ocu Harisu Džinoviću.

Foto: printscreen

Auto i džeparac između ljubavi... Vojaž i Đina

Kako vreme prolazi, polako isplivavaju pravi razlozi koji su doveli do toga da ovo dvoje mladih stavi tačku na svoj odnos, a glavni uzročnik je, kao što se moglo i pretpostaviti, upravo Haris.

Kako saznajemo od dobroobaveštenog izvora, otac je bukvalno primorao Đinu da raskine s Mihajlom.

- Ona se tada prvi put baš jako posvađala s Harisom. Nije htela da popusti, a ona i Vojaž su se čak dogovarali i da započnu zajednički život, kako bi se osamostalili i videli kako i na taj način funkcionišu. Haris je na sve načine pokušao da je nagovori da raskine s njim, pa kad je video da ništa ne vredi, zapretio joj je da će joj oduzeti automobil i mesečni džeparac. U jeku svađe joj je poručio da je s njom završio za sva vremena ako ga ne posluša - priča izvor i dodaje:

Foto: Instagram/printscreen

Haris umešao prste...

- Harisa je jako nerviralo i to što se oni viđaju kod njih u kući i što se tamo snimaju za društvene mreže, čiji je on veliki protivnik. Iako se do tada nije mešala u ćerkine izbore partnera, tada je na Harisovu stranu stala i njegova supruga Melina, koja je savetovala ćerku da na tu priču stavi tačku i da se posveti studijama. Đini je sve to teško palo, bila je utučena nekoliko dana, ali je na kraju shvatila da joj ne treba sukob s roditeljima. Pored toga, oboje su trpeli i veliki pritisak javnosti, pa su porazgovarali i rešili da ostanu u dobrim odnosima - završava izvor.

Foto: printscreen

I Melina reagovala zbog Đine i Vojaža

Podsetimo, i sam treper je nedavno priznao da je opet zaljubljen, ali da nije u pitanju pevačeva ćerka.

- Nisam ni s jednom javnom ličnošću, ali zaljubljen - jesam. Nisam još uvek zauzet - priznao je Vojaž.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija