• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

26.11.2022

07:20

"IDEMO JAČE I DALJE", "PRORADIĆE SRPSKI INAT"! Anastasija i Milica posle poraza od Brazila veruju i uspeh naše reprezentacije!

printscreen

Estrada

"IDEMO JAČE I DALJE", "PRORADIĆE SRPSKI INAT"! Anastasija i Milica posle poraza od Brazila veruju i uspeh naše reprezentacije!

Podeli vest

Pevačice Anastasija Ražnatović i Milica Pavlović veruju da će u nastavku Mundijala reprezentacija Srbije postići sjajan uspeh

Anastasija Ražnatović i Milica Pavlović ubeđene su da će naši fudbaleri ostvariti veliki uspeh na Svetskom prvenstvu u Kataru. Pevačice su sigurne da će posle poraza od Brazila "orlovima" proraditi

Kija s Arkanovim sinom
navijala iz Las Vegasa!
Kija Kockar je iz Las Vegasa gledala utakmicu sa Brazilom. Pevačica je na Instagram postavila fotku na kojoj ona i sin Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović u kafiću u dresovima bodre "orlove", a ispod nje je napisala: "Ko će dati gol, Mitrogol, Mitrogol."

inat, te da će biti još bolji i jači u narednim utakmicama na Mundijalu.

Anastasija je svog dečka Nemanju Gudelja bodrila sa tribina u Kataru. Iako su "orlovi" izgubili rezultatom 2:0, mlada pevačica veruje da će njen momak i njegovi saigrači tek pokazati da su među najboljim reprezentacijama na svetu.

Foto: Informer

Anastasija Ražnatović, pevačica

- Žao mi je što smo izgubili, ali idemo dalje! Nije lako dobiti jednu od najjačih ekipa na Svetskom prvenstvu - priča za Informer Anastasija i objašnjava kakva je atmosfera u Dohi:
- Fenomenalna! Navijači u Kataru su sjajni. Narod je svim srcem uz ekipu Srbije, koja je veoma pozitivna i snažna. Veruju sto odsto u sebe. Idemo dalje i još jače u narednim utakmicama!

Lavovi ne gube


Na šest sati vožnje od Katara, u Dubaiju, takođe je vladala euforija tokom utakmice Srbija - Brazil. Uzavreloj atmosferi doprinela je pevačica Milica Pavlović, koja je izgubila glas navijajući za "orlove". Ona je pratila meč na velikom video-bimu, a društvo su joj pravili Jelena Karleuša i Saša Kovačević, s kojima je u poluvremenu đuskala.

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović

- Sve sam živce pokidala, ostala sam bez glasa koliko sam vikala! Utakmicu sam gledala sa Jelenom i njenom porodicom, a onda nam se pridružio i Sale. Možete samo da zamislite kako je izgledalo navijanje kada su se udružila tri Lava u horoskopu, koja ne vole da gube - priča Pavlovićeva.

Svim srcem uz naše


Uprkos porazu, ona ne gubi nadu da će srpski fudbaleri pobediti reprezentacije Kameruna i Švajcarske.

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović, pevačica

- Naši momci su bili dobri, ali su igrali protiv ekipe koja je i pre početka prvenstva važila za glavnog favorita. Nije im bilo ni lako ni jednostavno. Ovaj poraz ne treba da nas obeshrabri jer imamo fenomenalnu ekipu i selektora. Za nas tek sada kreće prvenstvo! Kad prorade srpski inat i bes, tada smo nepobedivi! Svim srcem sam uz naše "orlove"! - završava priču pevačica, koja će tako energična biti i 11. februara na svom solističkom koncertu u hali "Čair" u Nišu.
 

Joksimovići i Bjela sa sinom bodrili "orlove" sa tribina!

 

Željko i Jovana Joksimović otputovali su u Dohu kako bi sa stadiona bodrili srpsku reprezentaciju. Dok je pevač pomno pratio utakmicu, njegova supruga je u jednom momentu napustila stadion kako bi kupila sladoled i rashladila se. Na tribinama je bio i Dragan Bjelogrlić sa sinom Aleksejem i žustro navijao za "orlove".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17