• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

26.11.2022

07:43

PREVARA GODINE! MANEKENKA I MANEKEN SE VENČALI, PA ISPARILI KAD JE TREBALO DA SE PLATI! Karlo pretukao Emiliju nakon svadbe!

Instagram/printscreen

Estrada

PREVARA GODINE! MANEKENKA I MANEKEN SE VENČALI, PA ISPARILI KAD JE TREBALO DA SE PLATI! Karlo pretukao Emiliju nakon svadbe!

Podeli vest

Proteklog vikenda, kako tvrde organizatori venčanja, u Beogradu se dogodila neviđena prevara koju su, prema navodima ugostitelja, izveli svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova mlada, manekenka Emilija Selaković

Kako tvrdi vlasnica firme za organizaciju venčanja, Karlo i Emilija napravili su ceh od 15.000 evra koliko je ukupno koštalo njihovo venčanje, nakon čega su nestali, a da prethodno nisu platili ceh.

Slučaj je prijavljen policiji, a oštećeni su podneli privatnu tužbu protiv mladenaca. Gala svadbena ceremonija je bila organizovana kako dolikuje, a kada je račun trebalo da se plati, manekeni su nestali bez traga. O ovome je pričala izvesna J. B., vlasnica firme za organizaciju venčanja.

Foto: Instagram/printscreen

Emilija Selaković

- Bruka i sramota na šta su neki spremni. Radi se o osmišljenoj prevari. Oštećeni smo za preko 15.000 evra. Restoran za milion i deset hiljada dinara, fotografi i video-produkcija za 200.000 dinara, dekoracije za 60.000 dinara, mladenačka torta 70.000 dinara, pirotehnika za 50.000 dinara. Muzika je dobila samo bakšiš. Obmanuti su i ljudi koji su radili transfer jer je mladoženja iz Dalmacije, pa je organizovan prevoz od Hrvatske do Beograda i to im nije plaćeno. Venčanica ne da nije plaćena, nego nije ni vraćena. Za sve postoji pisani trag i ugovori, kao i računi. Slučaj je prijavljen policiji, koja je sačinila zapisnik, a podneli smo i tužbu protiv Švonje i njegove žene, koji su i potpisnici ugovora - priča vlasnica firme.

Prema njenim rečima, mladoženja je, navodno, nakon svadbene ceremonije pretukao mladu.

- Verujte da smo u šoku. Nakon svadbe mladenci i nekoliko gostiju su otišli na jedan splav, gde su nastavili proslavu. Tamo je bio incident. Navodno je mladoženja prebio mladu, a obezbeđenje ga je izbacilo. Mlada je otišla u nepoznatom pravcu, a mladoženja se vratio u naš objekat. Tu su oni imali svoj apartman u kom je spavala mladina majka. On je otišao u sobu i spavao, a ujutru, kada je mlada došla, saopštila je majci da se razvodi, da je sve laž i da ta svadba nije bila prava. Žena je bila u šoku, plakala je satima. Sve je bila laž da bi se izvarali narod i rodbina za poklone, iliti koverte, ali i naša firma - završava sagovornica.

Foto: Instagram/printscreen

"Event Industry Serbia" pozvali sve koji su oštećeni ovim venčanjem

Potvrda je stigla i od i Udruženja ivent industrije Srbije, koji su pozvali sve firme koje su učestvovali u realizaciji ove svadbe da im se jave kako bi formirali ceo predmet i zaštitili svoje članove.

O ovome se nisu oglašavali ni Emilija, ali ni Karlo kako bi objasnili šta se dogodilo i zbog čega račun nisu izmirili. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17