• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.11.2022

08:15

UDARIĆU TI ŠAMAR DA TI SLOMIM VILICU! Svađa Vuka Moba i Šaka kulminirala, počele i pretnje zbog pomena PORODICE!

Instagram/printscreen/Žarko Radovančev

Estrada

UDARIĆU TI ŠAMAR DA TI SLOMIM VILICU! Svađa Vuka Moba i Šaka kulminirala, počele i pretnje zbog pomena PORODICE!

Podeli vest

Sukob Vuka Moba i Šaka Polumente eskalirao je, te su pale čak i pretnje batinama. Sve je počelo kada su u javnosti "isplivale" glasovne poruke pevača koje je slao nepoznatoj devoji, zbog čega ga je reper isprozivao

Najpre je Vuk prokomentarisao Šaka, koji je ubrzo i odgovorio reperu:

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Aleksandar Jovanović Cile

Svađa se nastavlja... Vuk i Šako

- Upoznao sam Šaka Polumentu, on generalno nije loš. Ono što nas šokira jeste da je internet postao minsko polje, najgora stvar na svetu, a on batica grebe i rukama i nogama da opet bude na stubu srama. Ne znam koji mu je đavo - izjavio je Vuk u videu na koji je Polumenta odgovorio.

- E, moj bule, što će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put praviš reklamu i marketing na osnovu mog imena. Pusti, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, mene malo zaobiđi. Svaki put kad treba da mi izađe nova pesma, svi udaraju po meni, pa i ti. Šta će ti to, nisi ni ti loš… Ovako malo da te pozdravim i mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj – odgovorio mu je Polumenta i dodao u opisu videa: "Ja sam takvih bar desetak po svetu napravio".

Vuk Mob mu nije ostao dužan, a sada je na mrežama isplivao snimak, a može se reći da je sukob eskalirao pošto mu je Vuk Mob zapretio javno.

- Ja volim dobru šalu i sve to po internetu, ali ne volim kad se spominje porodica i to kao ko je koga napravio. To već vuče neke dublje stvari, posebno kod mene, jer sam ja pre godinu i po dana ostao bez oca. I ti kao kažeš "napravio sam ja bar deset takvih po svetu". Okej, napravio si ih deset, al nijedan ti neće udariti šamarčinu kao što ću ti ja udariti da ti slomim vilicu! A ako misliš da će bilo ko, od opasnih čika koje poznaješ da me spreči u tome, j*beno se varaš, jer ne može bog otac da me spreči ni u čemu što ja radim! Ne bojim se Isusa Hrista, a kamo li bilo koga drugog. Jedini kog sam se bojao je bio Vule Gojković (otac Vuka Moba prim. aut.), tako da, šamarčinu ćeš dobiti, izvini šta da ti kažem - poručio je Vuk Mob Polumenti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miodrag

pre 1 godinu

Slusam price ovog nabedjenog fajtercica kako se ne boji ni Boga,e dete moje ili se skidaj ili menjaj dilera vreme je!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija