• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Milena Krstajić

26.11.2022

11:10

OBELEŽENA GODIŠNJICA MILUTINU MRKONJIĆU! Uplakana Ana Bekuta stigla prva u Aleju zaslužnih građana! (VIDEO)

Informer, Tanjug / Zoran Žestić

Estrada

OBELEŽENA GODIŠNJICA MILUTINU MRKONJIĆU! Uplakana Ana Bekuta stigla prva u Aleju zaslužnih građana! (VIDEO)

Podeli vest

Milutin Mrkonjić Mrka (80) preminuo je pre tačno godinu dana, a veliki broj njegovih prijatelja i poštovalaca okupio se danas na Novom groblju kako bi mu odali počast. Među prvima na pomen stigla je njegova emotivna partnerka Ana Bekuta koja se nad njegovim grobom prekstila

Ana Bekuta spremno je dočekala sve koji su došli na pomen, a najpre je upalila sveću svom nevenčanom suprugu s kojim je živela 10 godina.

Foto: Instagram/printscreen

Ana Bekuta stigla na pomen Milutinu Mrkonjiću

Uz pevačicu su sin Igor, unuk Branko i unuka Sonja koji pomažu Ani da bude pribrana kako bi se sa svima koji dođu pozdravila. 

Foto: Foto: Milena Krstajić

Anini unuk Branko, unuka Sonja i sin Igor sve vreme uz nju...

Od poznatih ličnosti, za sada je stigla Gordana Šaulić, dugogodišnja prijateljica Anina i Mrkina, kao i političar Aleksandar Antić i Branko Ružić, Ministar prosvete.

Foto: Instagram/printscreen

Gordana Šaulić (desno), stigla među prvima

Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije, takođe je stigao na Novo groblje kako mi odao počast Milutinu Mrkonjiću.

Foto: Instagram/printscreen

Članovi SPS-a na pomenu Milutinu Mrkonjiću

 

 

 

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, preminuo je 26. novembra prošle godine. A kako se proteklih dana spekulisalo, otvoren je i testament preminulog političara koji je kako se nezvanično saznaje imovinu, preciznije penziju, stan u Krunskoj ulici na Vračaru i automobil marke "mercedes" ostavio zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić.

Foto: Fotoilustracija/Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija