• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.11.2022

20:20

MANEKENKA OTKRILA ISTINU O PREVARI VEKA: Cela svadba je plaćena OSIM SALE, račun nam je BLOKIRAN!

Instagram/printscreen

Estrada

MANEKENKA OTKRILA ISTINU O PREVARI VEKA: Cela svadba je plaćena OSIM SALE, račun nam je BLOKIRAN!

Podeli vest

Vest da su svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova žena, manekenka Emilija Selaković, organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a da ceh od oko 15.000 evra nisu platili, odjeknula je kao bomba.

Emilija se oglasila nakon tvrdnji vlasnice firme za organizaciju venčanja da je gala svadbena ceremonija bila organizovana kako dolikuje, a da su manekeni nestali kada je sve trebalo da se plati. Ona tvrdi da su sve troškove uredno platili, osim sale, jer im je bankovni račun iz Kine bio blokiran.

Foto: Pixabay

- Svadba se zaista održala 19. novembra. U sali su bili angažovani i neki drugi ljudi, između ostalih i ta dekoracija, torta... Plaćeno je apsolutno sve do poslednjeg dinara, osim sale. Na dan svadbe, pre venčanja, zbog velikih troškova, suprugu je blokirana kartica, čiji je račun u Kini. Tog jutra, kad je trebalo da platimo salu, saznali smo da to ne možemo da uradimo, jer je kartica bila blokirana u tom momentu. Pokušali smo s njima da se sve dogovorimo, ali nismo uspeli. Oni su tu dolazili na ideje da nam uzmu automobil, telefone i nakit, otprilike sve što je vrednije su hteli da nam uzmu. Držali su nas tamo do 22 sata. Tražili smo od njih da zovu policiju i da rešimo taj problem - rekla je Emilija za Kurir i dodala:

- Pošto smo bili premoreni, a ja sam u petom mesecu trudnoće, bila je vrlo stresna situacija. Policija je došla, napravila je zapisnik. Rekli su da je situacija čista i da jedino što oni mogu da urade jeste da podnesu privatnu tužbu. Mogu da pozovem svakog čoveka koji je bio zadužen za organizovanje svadbe i da potvrde da je sve plaćeno. I rentakar, i šminka, frizura, nokti, torta. Vraćena je i venčanica - tvrdi manekenka, koja je za svoje tvrdnje poslala i dokaz u vidu poruka.

Kako je vlasnica sale istakla da je mlada izmislila i trudnoću, Emilija tvrdi da je i to velika laž.

Foto: Pixabay

- Imam dokumenta, ličnog doktora koji vodi trudnoću. Tu noć kad su sve to objavili na Instagramu završila sam u bolnici. To je bio toliki stres u ta tri dana, toliko maltretiranje, pretnje. Poslaću vam prepiske s Vajbera koje mi je vlasnik slao - teške vulgarnosti, izmišljotine i za mene i za supruga. Nema kraja izmišljanju. Shvatam sve - mi nismo ispoštovali dogovor, trebalo je to da platimo, ali prosto, nije bilo do nas. Nismo imali za cilj da nekog isprovociramo, niti nam ovo treba. Sve je otišlo u pogrešnom smeru. Čovek je počeo da preti, vređa, policija se umešala. Katastrofa! Mi i dalje stojimo iza toga da ćemo trošak koji smo napravili da platimo. Od stresa niti spavam niti jedem - poručila je Selakovićeva.

Emilija ističe i da je laž da ju je suprug pretukao, kao i da je sve bila farsa za javnost.

- Mene niko nije pretukao. Mi smo izašli iz sale na after. Bili smo tamo dva sata. Tamo rade moji prijatelji, nema teorije da bi se tako nešto dogodilo. Uredno smo se vratili, kumovi su bili s nama. Postoje snimci. Oboje smo sedeli do 10 uveče, nisu nam dali da idemo taj dan, suprug je hteo da ode do banke da vidi šta može da se uradi - zaključila je Emilija za Kurir.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija