• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.11.2022

09:03

NISAM GEJ, MOJA SUPRUGA JE POPILA DVE ČAŠE ALKOHOLA I OD PRETNJI NE SMEMO DA IZAĐEMO IZ KUĆE! Oglasili se mladenci prijavljeni za prevaru, Emilija i Karlo tvrde da će sve da plate!

printscreen/ TV Pink

Estrada

NISAM GEJ, MOJA SUPRUGA JE POPILA DVE ČAŠE ALKOHOLA I OD PRETNJI NE SMEMO DA IZAĐEMO IZ KUĆE! Oglasili se mladenci prijavljeni za prevaru, Emilija i Karlo tvrde da će sve da plate!

Podeli vest

Mladenci koji su glavna tema medija proteklih dana, manekeni Karlo Švonja i Emilija Selaković oglasili su se povodom optužbi da su prevarili organizatore venčanja i ostali im dužni 15.000 evra. Emilija i Karlo jutros su se uključili u emisiju kod Jovane Jeremić i izneli svoju stranu priče

Manekenku i manekena je za prevaru optužio vlasnik restorana i predsednik udruženja Ivent idustrije Srbije, Boško Bubanja koji je istakao da su samo restoranu u kojem je slavlje priređeno, ostali dužni oko 8.000 evra, a da nisu isplatili ni dekoraciju, tortu i prateće detelja jednog ovakvog događaja.

Foto: Prntscreen Pink TV

Karlo Švonja

Bubanja je mladoženju optužio i da je gej, a sada se oglasio Karlo i ispričao svoju stranu priče, te dematnovao navode valsnika restorana:

- Ove laži koje su iznesene, pre svega da sam gej i šta su još rekli, da sam prevario familiju, prijatelje, to su sve laži. Laž je i da nisam platio da tortu, muziku, is sve ostalo što sam mogao da platim. Moja supruga vam je već sve poslala skrinštove- počeo je Karlo koji je najpre objasnio problem sa manjokom gostiju za koje je Bubanja naveo da je trebalo da ih bude 200, a bilo ih je 95.

Foto: Youtube printscreeen

Boško Bubanja optužio mladoženju za prevaru i izjavio da je Karlo gej...

- Mi smo rekli da ćemo imati do 200 gostiju, ali da ćemo potvrditi pred svadbu. Imali smo 105 gostiju, međutim on je nama naplatio 70 stolica više - ističe.

Kako kaže, oni ne žele da pobegnu, dodaje da je došlo do blokade računa u Kini i da će sve platiti.

- Mi ne bežimo od toga. Ljudi su nas okarakterisali kao prevarante, ali mi to nismo. Nikoga do sad nismo prevarili niti želimo. Mi ćemo u toku naredne nedelje sve uplatiti, ali oni su nama naneli veliku štetu sa ovim - ističe Švonja.

Foto: Prntscreen Pink TV

Tvrde da su skoro sve isplatili... Karlo i Emilija

Kako kaže, išli su i u policiju, i dodaje da su tamo potpisali izjavu da će platiti sve.

- U tih nedelju dve dana pre toga imao sam ogromne troškove, jednostavno je potrebno da odem tamo da odblokiram račun što ću i uraditi. Dobijamo takve pretnje od gospodina da imamo strah da izađemo iz kuće. Da će nas pratiti, da će neko biti iza nas, ta osoba se potpisuje kao Boško, ja ne želim da kažem da je to zaista on jer su poruke i to ne mogu da znam, mi nismo sigurni da je on, pa nećemo da ga okrivljujemo bez razloga. Neverovatno je kakve smo sve pretnje dobijali - kaže Švonja.

On je rekao da je njegova žena u petom mesecu trudnoće i da je sa njim. Kako kaže, ona je popila dve čaše alkohola, i to razblažene, za šta je dobila dozvolu od ginekologa

Emilija je potvrdila da je trudna i da je u petom mesecu, kao i da joj je lekar dozvolio malo alkohola, kao i da je ona popila dve čaše i to razblaženog.

Foto: Youtube printscreeen

Emilija i Karlo

- Optužbe su besmislene da su smešne – rekla je ona.

Jedino što mogu da kažem na temu onoga što se dogodilo na splavu, mogu samo da kažem da je velika laž i besmislica.

- Mi ne bi sedeli sada ovde da je to tačno. Tolilko je juče izrečeno laži da ne znam šta bih rekla – rekla je Emilija.

Švonja je rekao da on i supruga žive u Beogradu, dodaje da će i dalje da nastave da rade ono što su planirali.

Dodaje da će prvo da plate račune za salu i onda da nastave normalan život.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija