• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

30.11.2022

10:27

SNIMAK KAKO MC STOJAN SEČE SVOJE PATIKE ŠOKIRAO SVE! Reper pobesneo zbog skandala svetskog brenda optuženog da promoviše nasilje nad decom (VIDEO)

Tik Tok/prntscreen

Estrada

SNIMAK KAKO MC STOJAN SEČE SVOJE PATIKE ŠOKIRAO SVE! Reper pobesneo zbog skandala svetskog brenda optuženog da promoviše nasilje nad decom (VIDEO)

Podeli vest

Modni svet potresa skandal koji je posledica ogromne greške španskog brenda optuženog da promoviše nasilje nad decom, a MC Stojan sada je sve šokirao snimkom koji je pred kamerom sekao patike ove dizajnerske kuće

Na "Tik Toku" osvanuo je snimak na kom se vidi kako MC Stojan grubo seče svoje patike marke "Balenciaga". Reper se razbesneo kada je video i čuo za sakndal španske modne kuća koja je izbacila novu kolekciju dečijih ranaca u obliku medvedića sa sve sado-mazo rekvizitima. Ovo je šokirao ceo modni svet koji je optužio brend da promoviše nasilje nad decom, te je "Balenciaga" hitno povukla kolekciju i izvinila se javnosti.

 

@mcstojan_14 Zbog promovisanja uzasnih stvari vezanih za decu pridruzujem se i najostrije osudjujem ? #balenciaga #canceled #fyp #foryou ♬ Disco - MC Stojan

 

A dok je Stojan sekao svoje skupocene patike, komentari ispod njegovog video snimka su se samo nizali:"Svaka čast!", "Mogao si meni poslati", "Kupićeš nove, logično", "Daleko si ti od Balenciage", nizali su se različiti komentari.

Inače, o ovom skadalu oglasila se i Jelena Karleuša, ali ona nije imala ružne reči protiv gesta popularnog brenda, već je konstatoavala da je zbog posedovanja odevnih komada španske marke napdaju isključivo žene iz Bosne i Hercegovine.

- Balensijagom su se posebno našle pogođene ženske osobe iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede u dm jer imam Balensijaga stvari. Izgleda da je Balensijaga baš imala uticaj na živote žena u Bosni čim ih je ova situacija ovoliko pogodila. Nisam znala da je ovaj brend ovoliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez Balensijage ja ne znam, ali se molim da što pre izađu iz ovog teškog perioda- napisala je Jelena koja pored miliona drugih žena ima odevne komade poznatog brenda koji je napravio propust. 

Foto: printscreen

Ne osuđuje preterano modni brend koji je napravio grešku... Jelena Karleuša

Osim nje o ovome se oglasila i Kim Kardašijan koja je bila šokirana potezom modne kuće:

- Bila sam tiha poslednjih nekoliko dana, ne zato što nisam bila šokirana i ogorčena nedavnim kampanjama Balenciage, već zato što sam želela priliku da razgovaram sa njihovim timom kako bih lično shvatila kako je to moglo da se desi - počinje izjavu Kim na svojoj Instagram stranici i nastavlja:

- Kao majku četvoro dece, potresle su me uznemirujuće fotografije. Bezbednost dece se mora poštovati i ništa protiv toga ne bi trebalo da ima mesta u našem društvu - tačka.

Foto: Reuters

Tužna zbog skandala koji je pogodio njen omiljeni modni brend... Kim Kardašijan

Kim je nakon direktnog razgovora sa samim dizajnerima rekla da ceni to što su uradili nakon kampanje koja je izazvala buru u javnosti:

- Cenim što je Balensijaga uklonila kampanje i izvinjenje koje su uputili. U razgovoru sa njima, verujem da razumeju ozbiljnost problema i da će preduzeti neophodne mere da se to više nikada ne ponovi - dodala je Kim.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59