• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

30.11.2022

20:45 >> 21:15

(VIDEO) LEPA BRENA VOZILA 250 NA SAT!  Lomila sam levu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti!

Informer

Estrada

(VIDEO) LEPA BRENA VOZILA 250 NA SAT! Lomila sam levu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti!

Podeli vest

Najveća zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena za Informer otkrila je da adrenalinski zavisnik, da voli sigurnu i bezbednu vožnju, ali da je nove automobile morala da proba, pa je vozila 250 na sat.

Folk diva, popularna pevačica kaže da uvek bira luksuzni auto, jer u njemu provodi dosta vremena i kola smatra drugom kućom.

Foto: Informer

Lepa Brena

- Ovde kod nas na Balkanu uvek moraš da muškarcima daš prednost, jer pametniji popušta. Smatram da sam jako dobar i stabilan vozač,vozim po pravilima. Nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola, poštujem red, osim ponekad.. Vozila sam nekada i brzo, pogotovo kada dođu ovi novi automobili, pa onda probam da vidim da li idu 250 ili 260 km/h. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća.

Lepa Brena ističe da je dobar deo života provela u autobusu na putovanjima.

- Provela sam 10 godina u autobusu, tu sam spavala, jela pila sa 30 momaka i ljudi koji su putovali i radili sa mnom, a nakon toga smo malo više krenuli da putujemo avionom, pa tek onda luksuznim autombilima. Danas auto meni predstavlja drugi dom.

Pevačica je otkrila da je probala da vozi autobus kada je bila mlada.

- Mlados, ludost! Probala sam da vozim autobus i to kada smo snimali filmove, ali ima mnogo više brzina. Divim se ženama koje su piloti, ženama koje voze brodove, autobuse kod nas i dalje vlada velika diskriminacija koja je očita, ali svuda u svetu je sve to normalno. Kada ima decu i porodicu, šta će ako je to njen poziv, mora da radi. Ne postoji ni jedan posao u kme je žena izuzeta.

Foto: Informer

Lepa Brena

Lepa Brena je otkrila da je vozila gliser, jahtu ali i avion, ali i da je kapetan njenog prvog broda imao poseban zahtev od nje,

- Probala sam da vozim veliki gliser, mali. Vozila sam jahtu, pa čak i mali avion kada sam snimala film "Hajde da se volimo 2". Ne treba baš sve znati, ali pametan čovek sve u životu nauči, sve je stvar prakse, ništa nije teško. Naime, mi kada smo kupili naš prvi čamac, zahtev od kapetana broda, od našeg skipera je bio da svako od nas zna da vozi, da baci bove, doda pancir, Nisam nikada bila na čamcu da ležim i da reklamiram kupaći kostim, igram i ispijam šampanjac. To su bili naši brodovi i morala sam sve da znam i da pazim, jer imam decu. Treba biti pažljiv, jer uvek imaš nekoga ko je popio malo više ili ga je udarila sunčanica, pa treba sve znati.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepa Brena

Folk diva, ističe da pametni muškarci biraju sposobne žene koje sve znaju, pa je otkrila u čemu je bolja od muškaraca u svojoj kući

- Ja lično mislim da pametan muškarac voli kraj sebe da ima sposebnu ženu za mnogo toga, a ako nije sposobna onda se unajmi neki vozač. Nikad nisam volela atagonizam između muškaraca i žena, ali ako on radi nešto bolje, onda on treba da radi, a ako ja znam, onda meni treba da prepusti. U mojoj kući, ja najbolje pevam.

Lepa Brena kaže da peva 40 godina i da nikadas nije želela da priča o cenama

- Ja se muzikom bavim 40 godina, neukusno je pričati o cenama, jer o njima govore oni koji žele da budu u centru pažnje. To je moj posao, srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još uvek Brena nacionale. Priznajem da sada najviše u živam u životu, jer nemam male dece u kući, ne žurim kući. Uživam sa celom mojom ekipom i radujem se svakom koncertu i nastupu. Presrećna sam što me zovu na proslave, rođendane i što svojom pesmom mogu da uveličam njihovu radost. To je za mene najveća nagrada.

Foto: Dejan Živančević

Lepa Brena

Pevačica je otkrila šta želi u 2023. godini kao i koju je želju ostvarila

- Ja imam dosta kreativnih ideja, a sada sam realizovala svoju veliku želju koju imam već 30 godina, moje čarape i to će biti naš porodični biznis. Muziku ne mogu da stavim na drugo mesto, prvo moram da realizujem jednu stvar, ali to ću otkriti kada dođe vreme.

Brena ističe da je adrenalinski zavisnik i sportski tip, ali da su je povrede smirile

- Lomila sam levu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti i ne eksperimentišem više. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija