• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.12.2022

17:35

IZVRŠITELJI JE JURE ZBOG DUGA ZA GREJANJE! Verica Rakočević u ozbiljnom problemu, ne zna kako da reši!

printscreen

Estrada

IZVRŠITELJI JE JURE ZBOG DUGA ZA GREJANJE! Verica Rakočević u ozbiljnom problemu, ne zna kako da reši!

Podeli vest

Proslavljenoj kreatorki Verica Rakočević izvršitelji su pokucali na vrata zbog duga za grejanje u iznosu od 4.000 dinara. Ona se sada požalila jer ne zna kako da reši problem

Kreatorka je za to saznala u banci, kada je prošle nedelje otišla da podigne novac s računa.

Foto: printscreen

Ostala bez ogromne sume novca zbog računa iz stana koji je prodala pre 20 godina... Verica Rakočević

 

Kako kaže jedna od najuspešnijih domaćih modnih dizajnerki, u pitanju je dug za grejanje prema "Beogradskim elektranama".

Ona je svoj problem podelila s pratiocima na društvenim mrežama, od kojih je zatražila pomoć u vidu saveta.

- Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti - počela je Verica, pa nastavila da opisuje situaciju u kojoj se našla:

- Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od "Beogradskih elektrana" (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka - napisala je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izvrsitelji mafioze

pre 1 godinu

Gosp. Rakocevic ako vam je za utehu Ima nas na hiljade koji smo doziveli nepravdu od strane drzavne mafije . Nemate kome da se obratite . Oni su drzava u drzavi. Ja sam sve racune redovno uplacivao I trazili su da Im dostavim racun od kablovske tv od pre 15 god. Olos. Kao njihova nagrada sto su me pronasli( kao da zivim u Africi,a ne na istoj adresi u bg.) 5.000. din. Kamata na 1.000. din 20.000 din. Uzeli su mi dve polovine plate. Firma mora da im plati Ili oni placaju milionsku kaznu..Zlo..Samo seljacka buna I usrane motke..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija