• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Kosijer

02.12.2022

21:34

SLEDEĆE GODINE POČINJE SA OPERACIJAMA! Sneki progovorila o korekcijama: Skroz sam prirodna!

instagram

Estrada

SLEDEĆE GODINE POČINJE SA OPERACIJAMA! Sneki progovorila o korekcijama: Skroz sam prirodna!

Podeli vest

Pevačica Snežana Babić Sneki jedna je od retkih sa estrade koja na sebi nikada nije radila nikakve korekcije, a sada je priznala da to ima u planu

Sneki (55) tvrdi da nikad ništa nije operisala na svom telu, ali i da ne voli kada žene u tome preteraju:

Foto: prinstcreen

Sneki planira prpmene na svom licu...


- Mogla bih sledeće godine da počnem s estetskim korekcijama. Do sada nije bilo potrebe, jer imam dobru genetiku i nikad se nisam bockala - priča pevačica i dodaje da ne voli kada žene preteraju s plastičnim operacijama:
- Šta god da budem radila, biće umereno. Ne volim da svi ličimo jedni na druge, lepše mi je kada je neko autentičan. Žene i posle operacije treba da zadrže bore smejalice. Bitku sa godinama niko nikad nije dobio, niti će!

Foto: Privatna arhiva/Snežana Babić

Tvrdi da ni grudi nije radila...


Sneki priča da je zadovoljna i izgledom i ljubavnim životom:
- Volim i voljena sam! Nisam u vezi sa mlađim muškarcem. Stariji je, ali mlađe izgleda. Ispunjena sam i baš sve je u najboljem redu!
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59