• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2022

12:14

DIJAGNOZA JE BILA RAK PANKREASA! Posle žestoke borbe, naša voditeljka se nije slomila! Izašla je kao pobednik i ne liči na sebe! (FOTO)

printscreen instagram/ninakolundzija

Estrada

DIJAGNOZA JE BILA RAK PANKREASA! Posle žestoke borbe, naša voditeljka se nije slomila! Izašla je kao pobednik i ne liči na sebe! (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka Nina Kolundžija iza sebe je ostavila najteže životno razdoblje i bitku sa tumorom pankreasa.

Iako ništa nije ukazivalo na bolest budući da nije bilo nikakvih simptoma, majka četvorogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom Aleksandrom Gutovićem, borila se sa najvećim strahom dok je godinu dana čekala operaciju.

Foto: Instagram ninakolundzija

Nina Kolundžija

- Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč. Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha – rekla je Nina za „Story“.

Kada je dobila dijagnozu, voditeljka je promenila život iz korena, a ključna stvar bio je režim ishrane. Zahvaljujući zdravoj ishrani nestali su i kilogrami, a Nina je znatno smršala čemu svedoče njene najnovije objave na „Instagramu“. 

 

 

Nina Kolundžija svojom pojavom sada ostavlja bez daha i dokazuje da 38. nikada nije izgledala bolje.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija