• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

11.12.2022

14:05

(FOTO) KIJA KOCKAR NA APARATIMA!? Milica Pavlović uhvaćena sa Slobom, pozirali ZAGRLJENI I NASMEJANI, poslali jasnu poruku!

printscreen

Estrada

(FOTO) KIJA KOCKAR NA APARATIMA!? Milica Pavlović uhvaćena sa Slobom, pozirali ZAGRLJENI I NASMEJANI, poslali jasnu poruku!

Podeli vest

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevačica, Kristina Kija Kockar ušla u konflikt sa koleginicom Milicom Pavlović. Problem je nastao jer je Kockareva javno prokomentarisala da joj se ne sviđa Pavlovićeva kao čovek.

Naime, mnogi kao mogućnost za njihovu svađu u medijima se navodi bivši Kijin muž, Sloba Radanović, koji je javno pohvalio Miličin novi album.

Nakon toga je pevačica imala izjavu u kojoj se zahvalila Slobi i otkrila da bi mu rado pevala na rođenju sina.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Kija Kockar

Mnoge je iznenadilo to što je izjavila Kija Kockar, s obzirom na to da se izvesno vreme u medijima pisalo da njih dve imaju čvrsto prijateljstvo, a čak su se u jednoj emisiji i poljubile u usta.

- Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek - kratko je istakla Kockareva.

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović

Sada je Milica objavila na svom Instagram profilu fotografiju, za koju mnogi sumnjaju da se neće dopasti Kockarevoj. Ona je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u Slobinom zagrljaju, pred nastup u klubu u Nemačkoj.

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

- Hajde da pokidamo - napisala je Milica u opisu zajedničke fotografije.

Nema sumnje da su Milica i Sloba napunili klub do poslednjeg mesta i priredili gostima žurku za pamćenje. Kako li će Kija reagovati na novitete, ostaje da saznamo.

Foto: printscreen

Sloba i Milica

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija