• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2022

15:38

KAO DA JE DRUGA ŽENA, IZUZETNO SMRŠALA I PROMENILA SE! Prva fotografija Sofije Rajović nakon napuštanje zemlje!

Estrada

KAO DA JE DRUGA ŽENA, IZUZETNO SMRŠALA I PROMENILA SE! Prva fotografija Sofije Rajović nakon napuštanje zemlje!

Podeli vest

Glumica Sofija Rajović objavila je posle duže pauze fotografiju sa zimovanja koja je pokrenula komentare na račun njenog izgleda. Kako se čini od nekada rasne crnke, pretvorila se u mršavicu.

Navikli smo da je izgled Sofije Rajović besprekoran, međutim, savršeno izvajana figura nije uvek krasila glumicu. Pre par godina drastično se ugojila, po njenoj priči čak 10 kilograma, a kada se sve otelo kontroli, tačnije kada je počela da se goji i od vazduha, potražila je pomoć lekara, koji je ustanovio da boluje od insulinske rezistencije.

Istoga trena šarmantna umetnica, koja je do toga perioda važila za jednu od zgodnijih sa javne scene, drastično je promenila ishranu, preporučeni su joj i suplementi, nažalost skidanje kilograma potrajalo je. Laganim koracma, jakom voljom i treninzima vraćala se Sofija u kolosek, a da je na dobrom putu videlo se već na dan venčanja kada je za potrebe porodičnog svadbenog albuma pozirala prvo u princes venčanici, a zatim u kratkoj, uskoj haljini na jedno rame. Godinu dana prošlo je od svadbenog veselja a ona konačno može da se pohvali željenom figurom.

Izgled Sofije Rajović ponovo je za svaku pohvalu, a činjenicom da iznova ima idealnu figuru glumica se pohvalila na "Instagramu". Ona je, naime, nedavno objavila fotografije sa zimovanja a na jednoj od njih, na kojoj pozira u uskim crnim, kožnim pantalonama, jasno se videlo da je skinula sav višak te da se u svojoj koži ponovo oseća lepo.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija