• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

15.12.2022

07:20

FUDBALER POMAŽE PEVAČICI DA SAVLADA STRANI JEZIK! Gudelj uči Tasu španski!

informer.rs

Estrada

FUDBALER POMAŽE PEVAČICI DA SAVLADA STRANI JEZIK! Gudelj uči Tasu španski!

Podeli vest

Ekipa Informera uslikala je Anastasiju Ražnatović i Nemanju Gudelja u jednom restoranu u Sevilji, a potom i na utakmici. Par je sve vreme međusobno pričao na španskom jeziku

Nemanja Gudelj (31) odlučio je da nauči Anastasiju Ražnatović (24) da tečno govori španski! U to se uverila ekipa Informera koja se našla u jednom restoranu u Sevilji u kom su sedeli poznati fudbaler i pevačica, a potom i na utakmici. Kako bi naučila jezik, njih dvoje su se dogovorili da sve vreme pričaju na španskom.

Foto: informer.rs

Ne razdvajaju se, a sada je fudbaler uči španski... Anastasija i Nemanja

Ima strpljenja

- Anastasija tečno govori engleski, pa želi da usavrši i španski. U tome joj pomaže Nemanja! Pored srpskog, on govori pet svetskih jezika - engleski, nemački, holandski, portugalski i španski. Njegov otac Nebojša je takođe bio fudbaler, igrao je širom Evrope, pa je Nemanja odmalena živeo u inostranstvu i naučio strane jezike. Želja mu je da Tasa bez njega može da se snađe u Sevilji, pa je rado pristao da joj pomogne. Dok je izgovarala neke reči, on ju je strpljivo slušao i ispravljao kad napravi neku grešku - kaže izvor blizak paru.

Foto: Privatna arhiva

Naš sagovornik dodaje da Anastasija odmalena voli španski, kao i njihovu muziku.

Razbija tremu
Nemanja je Anastasiju pustio da naručuje hranu i piće u restoranu kako bi se opustila da priča

- Tasa razume skoro sve kada joj se neko obraća, ali ne ume tečno da priča na španskom. Zato je odlučila da što pre savlada jezik, pa će, osim sa Nemanjom, uzeti i privatne časove u Beogradu.
Da je Ražnatovićeva odlučna u nameri da perfektno priča španski, govori i činjenica da su ona i Gudelj dva i po sata sedeli u restoranu i pričali na tom jeziku. Fudbaler ju je puštao da se sporazumeva s konobarima i naručuje hranu i piće. Snašla se da traži meso i salatu za sebe, ali joj je bilo mnogo teže da na španskom poruči vegansku hranu, jer Nemanja već šest godina ne jede meso i ribu. Kada su krenuli u Gudeljevu kuću u Sevilji, jedan Nemanjin fan je zamolio da mu poziraju, a mi smo iskoristili situaciju i slikali ih.

Foto: informer.rs

Nemanja i Anastasija
Hvalili je
Anastasiji su navijači na utakmici prilazili i govorili da je lepa, ona im se osmehivala i zahvaljivala na komplimentima

Bodrili FK Sevilju

Sledećeg dana zatekli smo ih na utakmici u kojoj je igrala Sevilja protiv Monaka! Pošto je Nemanja imao slobodan dan, odlučili su da dođu i bodre klub za koji igra. Za razliku od prethodne večeri, Anastasija je bila u opuštenom izdanju i na sebi je imala duks i kačket. Mlada pevačica je bez trunke šminke došla na sportski događaj da navija za klub svog dečka. Navijači koji su prilazili Nemanji da ga pozdrave hteli su da se jave i njegovoj devojci. Ona im se ljubazno osmehivala, klimala glavom i odgovarala na komplimente da je mnogo lepa.

BONUS VIDEO: 

Uželela se Željka

 

Anastasija deset dana nije videla bratanca, pa ga se mnogo uželela. Ona je na Instagramu objavila Željkovu fotografiju na kojoj spava i napisala: "Ljubav moja."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17