• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2022

20:49

PRIJOVIĆKA KAO ŽENA MAČKA! Brenina snajka zasenila stajlingom, pa priznala da se u Las Vegasu odvalila od alkohola!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PRIJOVIĆKA KAO ŽENA MAČKA! Brenina snajka zasenila stajlingom, pa priznala da se u Las Vegasu odvalila od alkohola!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović danas je prisustvovala konferenciji za novinare povodom koncerta za reprizu Nove 2023. godine.

Konferencija je održana u jednom prestoničkom hotelu, a pevačica je na događaj došla u prilično glamuroznom stilu.

Pevačica se pojavila odevena u kožni komplet od glave do peta, sa uredno vezanom kosom u rep.

Prija je na događaj stigla vidno raspoložena, a odmah na početku razgovora je istakla, da će joj na koncertu za reprizu Nove godine, društvo praviti i njen suprug.

Aleksandra je pripadnicima sedme sile otkrila kada je bilo njeno najluđe pijanstvo.

- Svako od nas je imao neko svoje najluđe pijanstvo, pa tako i ja. Od piva sam povraćala, ali kada sam bila dosta mlađa. Ja stvarno nisam alkoholičarka (smeh). Počela sam jako rano da se bavim ovim poslom, ali ja nisam tip koji voli da izlazi. Uvek izlaske nadomestim proslavama, gde se onako opustim. Volim da popijem, odnosno da pijuckam. Ne da pijem. Volim da popijem i pivo i rakiju, ali u umerenim količinama.

Prijovićka je takođe, progovorila i o kockanju.

- Ovo me nikada nije niko pitao (smeh). Iskreno da Vam kažem. Ja sam prvi put otišla u Las Vegas u kazino i mogu reći da mi se zaista svidelo. Kad sam došla u Beograd, otišla sam par puta i onda sam čula od novinara : "Kockaš se". Bilo mi je interesantno, ali ne mogu to da nazovem kockanjem jer je sigurno svako od nas, bio u prilici da okuša sreću na ovaj način. Bilo je sitnih dobitaka, ja nisam veliki kockar, da ulažem velike pare.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija