• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

15.12.2022

14:48

SAŠA POPOVIĆ JE NEKADA ŽIVEO SKROMNO! Ovo je životna priča bivšeg direktora "Granda"

ATA Images

Estrada

SAŠA POPOVIĆ JE NEKADA ŽIVEO SKROMNO! Ovo je životna priča bivšeg direktora "Granda"

Podeli vest

Harmonikaš, pevač, bivši direktor "Granda" , čovek koji je zaslužan za karijere brojnih mladih pevača, Saša Popović može se pohvaliti veoma zanimljivom životnom pričom. koja je mnoge iznenadila i ostavila bez daha.

Naime, jedan od najmoćnijih i svakako najbogatijih ljudi regionalne muzičke scene rođen je u Novom Sadu, gde je živeo do 1996. godine, a kada onda se preselio u Beograd.

Foto: Zoran Sinko

Saša Popović

Sa bakom i dedom, roditeljima i pet godina starijom sestrom živeo je u parohijskom domu pored Nikolajevske crkve gde je njegov deda službovao. 

Stevan Popović je bio svešteno lice pune tri decenije.

Otac mu je kupio harmoniku i želeo je da ga usmeri u pravcu muzike i daleko od fudbala. U tome je i uspeo.

Popović je upisao nižu muzičku školu i nastavio put muzike, što će mu se kasnije i te kako isplatiti.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

Već sa 17 godina imao je svoj orkestar sa kojim je nastupao na raznim veseljima. 

Uz emotivnu i finansijsku pomoć roditelja osnovao je orkestar "Lira šou" sa kojim je doživeo veliku popularnost. 

Nastupao je širom Srbije, a prelomni trenutak desio se kada je Milovan Ilić Minimaks u svojoj emisiji "Pretežno vedro" iz zabave puštao snimak njihovog nastupa svojim gostima.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

Tada je Brena dobila nadimak "Lepa", a Lira šou je i zvanično postao Slatki greh. O uspehu "Slatkog greha" danas znaju i ptice na grani.

Bivši direktor "Granda" nekada je živeo skromo, nije uvek sve u njegovom životu bilo med i mleko, a da bi postigao sve mnogo se pomučio u životu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17