• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.12.2022

14:17

MARINA UMRLA, A DA NIKADA NIJE SAZNALA UZROK SMRTI STARIJEG SINA! Rezultate nije želela da zna!

e-stock

Estrada

MARINA UMRLA, A DA NIKADA NIJE SAZNALA UZROK SMRTI STARIJEG SINA! Rezultate nije želela da zna!

Podeli vest

Marina Tucaković imala je tešku subinu koja je postala takva od trenutka kada joj je 1. decembra 2008. godine preminuo stariji sin Miloš. Marina nikada nije saznala tačan uzrok njegove smrti, jer kako spekulišu, ona nije otvorila kovertu s rezultatima sa obdukcije

Sada je kao bomba odjeknula je vest o smrti njenog sina, Milana Radulovića Laće, koji je nedavno pronađen mrtav na ulicama Izraela u jezivom stanju. Estrada, kao i mnoge javne ličnosti, u suzama su se opraštali od Marininog sina i komentarisali kako ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

Foto: Printscreen You Tube

Nije mogla da se pomiri sa smrću sina... Marina

Pre Laće, Marini je preminuo sin Miloš i od tog gubitka, ona se nikada nije oporavila. Za javnost gotovo da uopšte nije govorila o ovoj temi, a samo jednom se oglasila, kada je sa knedlom u grlu otkrila jezive detalje smrti svog sina. 

- Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - govorila je Marina.

Foto: Informer DN/privatna arhivara

Nikada nije saznala tačan uzrok njegove smrti... Miloš Radulović

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi.... Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je Marina svojevremeno za domaće medije, nakon dugogodišnjeg ćutanja o tom stravičnom događaju.

Foto: Printscreen

Sada je umro i njen drugi sin... Milan Radulović Laća i Marina Tucaković

Marina je tada napomenula da je odbila da vidi obdukcijske nalaze svog deteta, a za to je imala razlog. 

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo... Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala... - govorila je Marina.

Tucakovićeva je otkrila i da je samo jednu od nekoliko hiljada pesama koje je napisala, posvetila svom preminulom sinu. Reč je o numeri "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a takođe je demantovala da je hit Nataše Bekvalac "Hiljadu nula" posvećen Milošu. 

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - pričala je Marina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BILA SAM KOD FUTE, ČOVEK JE MRTAV! Kuma pokojne Marine, Marijana, za Informer otkriva nove detalje smrti Laće Radulovića: To se desilo noću, biće sahranjen pored Marine!
Estrada

BILA SAM KOD FUTE, ČOVEK JE MRTAV! Kuma pokojne Marine, Marijana, za Informer otkriva nove detalje smrti Laće Radulovića: To se desilo noću, biće sahranjen pored Marine!

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović pronađen je mrtav 19. decembra u Tel Avivu na ulici, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović slomljen je od bola i kako prenose mediji, ne otvara vrata nikome. Ipak, njihova kuma, Marijana Petrović za Informer otkriva da je posetila Futu juče i da ne može rečima da opiše osećanja Laćinog oca posle saznanja o sinovljevoj smrti

21.12.2022

13:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija