• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

22.12.2022

16:22

POZLILO ALEKSANDRU RADULOVIĆU FUTI! Hitna pomoć na Vračaru!

Instagram/Privatna arhiva

Estrada

POZLILO ALEKSANDRU RADULOVIĆU FUTI! Hitna pomoć na Vračaru!

Podeli vest

Aleksandru Raduloviću Futi kako prenose mediji naglo je pozlilo posle saznanja da mu je i drugi sin preminuo. Kako se navodi morala je da interveniše hitna pomoć u porodičnoj kući na Vračaru

U koliko je lošem stanju proslavljeni kompozitor Aleksandar Futa Radulović, svedoči i činjenica da je zbog stresa, na poziv porodice, u porodični dom Radulović-Tucaković na Vračaru kasno sinoć morala da dolazi i ekipa Hitne pomoći sa jedne privatne klinike.

Nakon pregleda, oni su ustanovili da je on jako uznemiren, pa je kao terapiju dobio i lekove za smirenje kako bi malo odspavao.

- Futa oka nije mogao da sklopi otkad je saznao za tragediju. Danima samo ćuti, pa plače. Ponavlja kako mu više nema života i da nema razlog da živi. On od bola više ne liči na sebe. Potpuno se promenio nakon Marinine smrti, a Laćin kraj ga je dotukao. Ostario je preko noći za 10 godina. Ja ne znam kako će on izdržati svu ovu proceduru i samu sahranu. Toga se najviše plašimo - završava izvor.

Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Milan Radulović Laća

Podsetimo, komšinica iz zgrade gde Futa živi otkrila nam je kako se on sada drži posle strašnih vesti koje je primio.

- Velika tuga. Futa je van sebe od očaja. Ne znam kako će ovo preživeti. Slabog je zdravlja, a i retko je izlazio još od kad je naša Maki preminula. Ja sam mu zvonila na vrata tri puta od jutros, ne otvara mi. A sigurno je unutra, gde bi on sad išao? Roletne je spustio, plašim se za njega jako da mu ne pozli. Juče popodne je bila jedna gospođa, mislim da im je to kuma. Čula sam jauke i plač tad, ali nisam htela da idem. Velika tragedija. Laća je u poslednje vreme slabije dolazio, rekao mi je kad smo pričali da je sad u Novom Sadu. Delovao je dobro i raspoloženo, ali majčina smrt ga je zauvek promenila, videlo se to. Strašno - rekla je komšinica nesrećne porodice.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija