• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2022

22:05

"LUTKO KATASTROFA PEVAŠ"! Prštalo u Zvezdama Granda, Marija ponizila takmičarku pa dobila po nosu! Mala se nije dala ŽESTOKO ODBRUSILA!

Printscreen You Tube

Estrada

"LUTKO KATASTROFA PEVAŠ"! Prštalo u Zvezdama Granda, Marija ponizila takmičarku pa dobila po nosu! Mala se nije dala ŽESTOKO ODBRUSILA!

Podeli vest

Čuveni talent-šou „Zvezde Granda" sve je napetiji iz epizode u epizodu.

Posebna drama, međutim, očekuje fanove u predstojećoj, tokom koje je Marija Šerifović jednoj takmičarki rekla svoje iskreno mišljenje, a s kojim se izvesna devojka nikako nije slagala, pa joj je čak i odgovorila naočigled svih.

- O čemu vi pričate? Zašto zamajavate ovu devojku? - pitala je Marija najpre žiri, a onda se obratila kandidatkinji:

- Izvini, lutko, ali ti ne treba da se baviš ovim poslom. Razumem ljubav prema muzici. Otud ova estrada i liči na šta liči, jer svi žele da pevaju i da budu poznati... - pričala je ona, nakon čega je usledio odgovor:

Foto: Printscreen You Tube

- Znam da pevam, svi mi imamo greške...

- U redu, ali ovo što si ti pevala sada, to je katastrofa - dodala je Šerifovićeva, bez pardona.

S druge strane, Saša Popović, Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili ušli su u sukob. Pošto je jedan takmičar završio svoj nastup, Ceca je želela da objasni svoju odluku, ali se Popović umešao nedozvolivši pevačici da završi misao, na šta je ona burno odreagovala.

- Ceca misli ako on ovako peva sa osamnaest godina... - kazao je Saša, međutim ona ga je prekinula i odrusila mu.

- Nisi mi dao ni da izgovorim šta mislim. Stvar je ukusa i šta se kome sviđa. Neko da panik taster i drži ovde vakele. Ja barem nisam dala panik - istakla je Ražnatovićka, a Mili je zatim dodao da misli da to jeste bilo za panik taster.

Ceca ni njemu nije ostala dužna, pa je izrazila želju da je puste da sama donosi svoje odluke.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija