• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.12.2022

13:46

KOVČEG SA LAĆINIM TELOM STIGAO JUTROS IZ IZRAELA U SRBIJU!

Foto Prntscreen youtube

Estrada

KOVČEG SA LAĆINIM TELOM STIGAO JUTROS IZ IZRAELA U SRBIJU!

Podeli vest

Kovčeg sa posmrtnim ostacima Milana Radulovića Laće, prema saznanjima medija, stigao je rano jutros na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Iako je dopremanje tela bilo najavljeno za nedelju, ipak je došlo do promene u poslednjem trenutku, pa je odmah što je telo identifikovano dopremljeno u Srbiju.

"Nalaza obudukcije neće biti, niti toksikološkog nalaza, jer otac nije hteo da se radi" - rekla je nedavno Marijana Petrović kuma porodice Radulović 

Inače, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ranije je izjavio da će Laćino telo biti dopremljeno u Srbiju.

- Telo je oslobođeno za preuzimanje i transport, ali obdukcioni nalaz nije stigao. Još nemamo informaciju od čega je preminuo, odnosno koji je tačan uzrok njegove smrti - rekao je Dačić i dodao da ga je vest o Laćinoj smrti pogodila:

- Veoma mi je žao što je Milan preminuo, ta vest me je pogodila i lično jer sam ga poznavao. I njega i njegovu majku, oca… Žao mi je što je Futa ostao sam i sahranio celu svoju porodicu - rekao je Dačić

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Podsetimo, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute preminuo je u Izraelu. Njegovo telo pronađeno je u jednoj zabačenoj ulici u Tel Avivu.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

ВИ СТЕ ПОСТАЛИ ОГЛАСНА ТАБЛА ЗА УМРЛИЦЕ !!! умро михајловић.14 дана пишете сваки дан 10 рекстова?!?!ај он је познат,велики фудбалер и србин,у светским размерама.умр ЛАЋА.ко јелаћа??? што је лаћа???замисли СИН МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ(ко је марин туцаковић?маргарет тачер?милева ајнштјн -марић.?еооо сад и неки ПОТУРИЦА,СРБИН-ПРОДАНА ДУША,ЈАЊИЧАС МАСИМО САВИЋ!!!кажете плакали сте уз његове песме!!!ПА ДАБОГДА ВАМ МАТЕР ПЛАКАЛА,ЗА ВАМА,УЗ ЊЕГОВЕ ПЕСМЕ.ПИШЕТЕ О ЊИМА КО ДА СУ ''ДРУГ ТИТО'' ПА ДОШАО ЧИТАВ СВЕТ НА ИСПРАЋАЈ.СТВАРНО СТЕ ЈАД И БЕДА НОВИНАРСТВА !!!

PREMINUO MLADI PEVAČ!
Showbiz

PREMINUO MLADI PEVAČ!

Mladi reper Aleksander Vuds, poznat pod umetničkim imenom Big Skar, iz Memfisa, kako pišu strani mediji, preminuo je u 23. godini.

23.12.2022

13:23

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija