• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.12.2022

17:23

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ LETEO NA PUTU PREKO 300 NA SAT! Pevačica objavila snimak STRAHOVITO brze vožnje!

ATAIMAGES

Estrada

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ LETEO NA PUTU PREKO 300 NA SAT! Pevačica objavila snimak STRAHOVITO brze vožnje!

Podeli vest

Marko, sin pevačice Dragane Mirković, vozio je preko 300 kilometara na sat po austrijskim putevima, a snimak brze vožnje je postao viralan na društvenim mrežama

Marko po svemu sudeći voli brzu vožnju, pa ga je Dragana usnimila kako isprobava novu besnu mašinu.

Foto: Printscreen/Instagram

Draganin sin je vozio preko 300km/h

S obzirom na to da je u Austriji na pojedinim putevima dozvoljena brza vožnja, on nije prekršio zakon, a s obzirom da je vozio po putevima koji predstavljaju najvišu saobraćajnu klasu, ova "avantura" je zapravo bila prilično bezbedna.

Foto: Printscreen/Instagram

Draganin sin je vozio preko 300 km/h

Na video se vide ruke Draganinog sina za volanom i brojke koje mere brzinu, a koje se od 200 vrtoglavom brzinom penju ka 300 kilometara na sat.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 1 godinu

Generell gilt auf österreichischen Autobahnen eine Höchstgeschwindigkeit von 130 km/h. Auf bestimmten Strecken sind wegen eines Umwelt-Tempolimits (IG-L) nur 100 km/h erlaubt. Ausnahmen gibt es für Elektrofahrzeuge – auch für solche mit ausländischen Kennzeichen. U Austriji nemaju putevi na kojima mozes neograniceno voziti. Zato je 100% prekrsio zakon.

zora

pre 1 godinu

Cak i da je brzina dozvoljena, to nije razlog. U takvoj brzini je dovoljan i jedan kamencic na putu pa da zavrsis u ambisu.

Ozren

pre 1 godinu

Umesto da mu oduzme auto,ona je još ponosna na svog debila.Imaćeš kad da se kaješ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija