• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

27.12.2022

17:22

IMALE SU DOBAR RAZLOG! Otkriveno zašto Ceca, Karleuša i Ana Nikolić nisu bile na Laćinoj sahrani!

printscreen Twitter

Estrada

IMALE SU DOBAR RAZLOG! Otkriveno zašto Ceca, Karleuša i Ana Nikolić nisu bile na Laćinoj sahrani!

Podeli vest

Među prisutnima na poslednjem ispraćaju Milana Laće Radulovića se spekulisalo zašto su izostale Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Nikolić, kao i mnogi drugi pevači kojima su pokojna Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa napravili karijeru

Ceca Ražnatović je lično posetila i izjavila saučešće Futi u njegovom porodičnom domu na Vračaru, dok se na sahrani nije pojavila jer je na dan pogreba u podne imala zakazano suđenje i to sa Jelenom Karleušom, saznaje Kurir.

Foto: Public

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović

Ana Nikolić je i dalje u velikom šoku zbog Laćine smrti, te nije imala snage da se pojavi na sahrani svog prijatelja i saradnika, a s kojim je bila jako bliska.

Pevačica iz istog razloga nije mogla da prisustvuje ni Marininoj sahrani.

Foto: e-stock

Ana Nikolić, pevačica

- Zaista nisam imala snage da odem na Marininu sahranu, od tog dana nisam sva svoja - izjavila je svojevremeno Nikolićeva, pa mnogi pretpostavljaju da će ona Milanov grob posetiti naknadno.

Podsetimo, mnogima je čudno što sahrani nije prisutvovala Nikolićka s kojom je Laća bio veoma blizak, zajedno su sarađivali ali i bili veoma dobri prijatelji. Kada je saznala za Milanovu smrt, Ana je bila skrhana bolom.

I Jelena Karleuša se nije pojavila na poslednjem oproštaju, iako se, kako je Kurir pisao, prva ponudila Futi da mu pomogne oko svega, pa i oko organizacije sahrane.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija