• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.12.2022

08:28

PRVA FOTOGRAFIJA ANĐELKE PRPIĆ OD KAD SE SAZNALO DA JE TRUDNA! Glumica se svim silama trudi da sakrije stomak, pevačica je otkrila!

Tanjug/Jadranka Ilić

Estrada

PRVA FOTOGRAFIJA ANĐELKE PRPIĆ OD KAD SE SAZNALO DA JE TRUDNA! Glumica se svim silama trudi da sakrije stomak, pevačica je otkrila!

Podeli vest

Anđelka Prpić danima je u centru zbivanja jer je otkriveno da čeka bebu s nekadašnjim drugom svog bivšeg supruga, zbog čega su je neki i osudili, ali su je mnogi i podržali. Glumica nije želela da daje izjave ovim povodom, ali je bila na snimanju jedne zabavne emisije gde se družila sa pevačicom Jelenom Broćić koja je objavila fotografiju sa Anđelkom

Jelena je uživala na snimanju sa glumicom Anđelkom Prpić i glumcem Đorđem Stojkovićem zbog čega je objavila fotografrije s njima i istakla da joj je bilo mnogo lepo s njima:

- Ulepšali ste mi dan- napisala je Jelena u opisu fotografije. 

Foto: informer.rs

Jelena Broćić pre dva dana objavila fotografiju sa Anđeljkom sa snimanja emisije

Na fotografiji Anđelka nosi široki sako i ruke je stavila ispred sebe, te se uopšte ne vidi njen stomak, a mediji danima bruje da je glumica u petom mesecu trudnoće. I ne samo da se njen trudnički stomak ne primećuje, već Anđelka deluje dosta mršavije nego inače. 

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka sa novim emotivnim partnerom

Podsetimo, u medijima je kao bomba odjeknula informacija da glumica čeka bebu s izvesnim M.Ž. za kojeg se najpre pisalo da je bio kum njenom bivšem suprugu na venčanju s njom. Međutim, kasnije se ispostavilo da im nije kumovao, već da su bili najbolji prijatelji.

Foto: printscreen instagram

Dario Prpić sa novom partnerkom...

Iako se Anđelka nije oglašavala, njen bivši suprug Dario Prpić u nekoliko navrata komentarisao je vezu nekadašnje žene i prijatelja:

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - kaže Dario za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija