• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2023

16:37

Spektakularnim nastupima zvezda modernog muzičkog talasa Beograd zakoračio u 2023. godinu

SKYMUSIC

Estrada

Spektakularnim nastupima zvezda modernog muzičkog talasa Beograd zakoračio u 2023. godinu

Podeli vest

U organizaciji Grada Beograda i Skymusic-a u srpskoj prestonici upriličen je svečani doček Nove godine, a više hiljada ljudi, uglavnom mlađe populacije, uživali su ispred Doma Narodne skupštine u nastupima DJ Mike Ride-a, Zere, Gazda Paje, Nucci-ja, Voyage-a, Mahrine i Teodore. Tehnička i audio-vizuelna produkcija, za koju je bio zadužen Skymusic, bila je besprekorna i na vrhunskom nivou.

Zvančan program počeo je u 20 časova, setom jednog od najpopularnijih domaćih DJ-eva, da bi oko 21 čas popularna Zera prvim tonovima pesme „Kalaši“ podigla atmosferu, najavljujući odličan start za omiljenu novogodišnju žurku. Zapalivši masu, nastavila je da ređa svoje najpoznatije numere, poput „Barabe“, „Moj broj“, „Do zore“, a u istom ritmu se nastavilo i uz Gazda Paju, koji je nastupio odmah nakon Zere.

Glasne ovacije dobile su najveće muzičke zvezde popularnog urbanog zvuka, Nucci i Voyage, koji su svoj jednoipočasovni nastup započeli onako kako se i očekivalo - uz odličnu energiju, prolamajuće aplauze i ogromnu podršku na hiljade okupljenih fanova. Popularni dvojac je uveo beograđane u Novu godinu, a na oduševljena publika imala je po prvi put priliku da uživo čuje numeru „Lalala“, koju izvodi Voyage. Nakon spektakularnog vatrometa, konfeta i ostalih impresivnih pirotehničkih elemenata, Nucci i Voyage svoj nastup su zatvorili numerom „Balkan“, još jednom pokazavši da sa razlogom uživaju status jednih od najvećih muzičkih idola mlađe generacije. 

Popularna Teodora, čiji je nastup publika željno iščekivala, na binu je izašla nekoliko minuta nakon ponoći, nastavivši u odličnom ritmu i dobroj energiji. Publika je uglas pevala njene najpopularnije pesme, a veliko iznenađenje nastalo je kada joj se na sceni pridružila Mahrina, sa kojom je po prvi put uživo izvela pesmu „Aventador“. Mahrina je publici poklonila nekoliko svojih pesama, a novogodišnji šou, u dobrom raspoloženju i odličnoj energiji, zatvorila je Teodora, gotovo sat i po iza ponoći.

Kako je sve izgledalo pogledajte na sniku:

Beograđani i posetioci srpske prestonice imali su prilike da ispred Doma Narodne skupštine čuju najveće zvezde novog muzičkog talasa današnjice, a većinu njih će već krajem januara imati prilike da vidi na najvećoj regionalnoj ceremoniji dedele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, u organizaciji Skymusic-a.

MAC se održava 25. i 26. januara u Štark Areni, a svoje učešće do sada su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Sara Jo, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija