• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2023

15:21

SAHRANJEN ZORAN KALEZIĆ Opelo služili sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske

printscreen

Estrada

SAHRANJEN ZORAN KALEZIĆ Opelo služili sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske

Podeli vest

Na groblju u Danilovgradu sahranjen Zoran Kalezić, koji je preminuo 4. januara 2023. u 73. godini.

Na ispraćaju su prisutvovali brojni poštovaoci njegovog velikog dela, a opelo služili sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske.

Foto: BSC Happy portal

Sahrana Zorana Kalezića

Otac Gojko Perović je održao emotivan govor i istakao sledeće:

Foto: BSC Happy portal

Sahrani je prisustvovao veliki broj ljudi

- Pokojnik se poslednjih dana pitao treba li da moli Boga da mu uzme život koji se pretvorio u mučenje ili da moli Boga da mu otvori vrata novog života. Baš u tim momentima kad od života ovozemaljskog  ne ostaje ništa, kod Zorana našeg preovladala je volja i večni život! Nisam video nikoga da se tako hrabro držao i borio, a gledao sam da umiru hrišćani, sveštenici i vladike, ali i oni koji se zovu vernici i oni koji se ne zovu vernici. Nisam video nikog ko se tako hrabro drži i da sa takom verom ide u večni život! – izjavio je.

Foto: printscreen

Zoran Kalezić, pevač

Podsetimo, istaknuti umetnik Zoran Kalezić godinama je vodio bitku sa opakom bolešću, koju je, nažalost, izgubio.

Tokom te borbe često je pričao o najtežim danima svestan da.mu je preostao jedini put ka carstvu nebeskom gde će sa kumom Tomom Zdravkovićem nastaviti da peva...

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija