• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.01.2023

10:56

DA LI SE SEĆATE LEPE VODITELJKE ZVEZDA GRANDA!? Nakon SKANDALA Saša Popović joj je dao otkaz, a sada se bavi potpuno drugim poslom!

printscreen

Estrada

DA LI SE SEĆATE LEPE VODITELJKE ZVEZDA GRANDA!? Nakon SKANDALA Saša Popović joj je dao otkaz, a sada se bavi potpuno drugim poslom!

Podeli vest

Ljubinka Buba Dobrosavljev, bivša voditeljka emisije "Zvezde Granda", nakon superfinalne emisije 2011. godine u kojoj je pobrkala brojeve kandidata i pored toga načinila drugi niz grešaka, dobila je otkaz, a sada se povukla iz medija i piše knjige!

Buba je pre 12 godina vodila superfinale "Zvezde Granda" sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali je napravila greške preko kojih nisu mogli da joj pređu.

Foto: facebook printscreen/Ljubinka Buba Dobrosavljev

Ljubinka Buba Dobrosavljev

Naime, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi ukaže poverenje kao jednom od voditelja. Nakon te sezone, "Zvezda Granda" su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

Foto: Printscreen

Buba Dobrosavljev i Vlada Stanojević bili su voditelji emisije "Zvezde Granda"

Izvor blizak produkciji je tada otkrio šta je navelo Popovića na ovakav korak.

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je "onoj glupači" dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću.

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije a se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - zaključila je tada Buba.

Buba je danas izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od voditeljskog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu "Čarobni prsti".

Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija