• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2023

19:49

PLAĆAO ODELA PO 3.000 FUNTI, KUPAO SE U NAJSKUPLJEM ŠAMPANJCU! Đani Ćurčić je vodio raskalašan život, evo čime se danas bavi!

Estrada

PLAĆAO ODELA PO 3.000 FUNTI, KUPAO SE U NAJSKUPLJEM ŠAMPANJCU! Đani Ćurčić je vodio raskalašan život, evo čime se danas bavi!

Podeli vest

Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, proslavio se pre dvadesetak godina igrajući fudbal, a 2007. je učestvovao u domaćem "Velikom bratu", gde je i pobedio i osvojio 100.000 evra.

Đani je potom učestvovao i u rijalitiju "Parove", gde se potukao sa reperom Gruom.

Podsetimo, Đani je je karijeru započeo u OFK Beograd, bio je igrač Partizana, a potom je otišao u Englesku, da bi karijeru završio u Obiliću. Aktivno se bavio fudbalom 10 godina, od 1991. do 2001.

Posle Partizana, Đani je otišao u Englesku, gde je igrao u Boltonu, Kristal Palasu i Aston Vili. U Boltonu su ga obožavali, nudili su mu da ostane, da bira šta će da bude. Fudbala se potom zasitio i okrenuo se raznim životnim iskušenjima, raskalašnom životu, žurkama.

- Uvek sam mislio da tu nešto nije u redu. Ja sa osnovnom školom, kao fudbaler, zarađujem 10.000, a jedan doktor, magistar, profesor... 100 evra nedeljno. To je nerealno i nisam mogao da se pomirim sa tim - pričao je Ćurčić.

Foto: Printscreen You Tube

Saša Ćurčić

Bivši fidbaler u ormanu imao je milion evra u garderobi. Za majice je plaćao 1.400 funti, jakne 7.000 funti, a za "versaće" odela po 3.000 funti", ispričao je Đani.

Ćurčić je ispričao i da je u Engleskoj trošio za veče i po 100.000 funti, ili 112.000 evra za šampanjac koji su drugi pili, jer voli da drugima ugađa.

- U ormanu sigurno imam milion evra u garderobi. Neke komade ni najveći trendseteri u Beogradu neće videti. Imam "sajberdof" majicu - 1.400 funti, jaknu "vojaž" - 7.000 funti... Kupovao sam unikate i plaćao "versaće" odela po 3.000 funti - rekao je Đani.

Foto: Zoran Sinko

Jednom prilikom se pohvalio da je u isto vreme bio sa 24 devojke.

Saša Ćurčič trenutno živi u Londonu gde drži akademiju za fudbal. Prema poslednjim objavama na društvenim mržama vidi se da je bio u Kataru, na Svetskom fudbaleru prvesntvu gde se ludo provodio.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija