• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

12.01.2023

08:07

CAKANA U STRAHU ZA MAJKU NA KOSOVU I METOHIJI: Kad su teže situacije, naravno da sam zabrinuta!

Prntscreen

Estrada

CAKANA U STRAHU ZA MAJKU NA KOSOVU I METOHIJI: Kad su teže situacije, naravno da sam zabrinuta!

Podeli vest

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana ima brojnu porodicu na Kosovu i Metohiji, gde joj živi čak i majka za koju je poprilično zabrinuta, ali je i razočarana zbog činjenice da će morati pod posebnim uslovima da posećuje porodicu

Cakana je otkrila kakva je situacija i kako komunicira sa majkom, sestrom i braćom:

- U kontaktu sam sa familijom na Kosovu. Dole je stvarno teško živeti. Sama činjenica da ja moram kad idem kući kod moje mame da menjam neku tablicu, da prelepljujem nešto malo je poražavajuća, ali šta da radimo. Valjda će se nekako dogovoriti da se makar ne mrzimo- kazala je tužno pevačica koja je dobro upućena u situaciju na Kosovu i metohiji:

Foto: Printscreen You Tube

Optimista je, ali se plaši... Cakana

- Sad dok su bile blokade, recimo nije bilo nabavke robe. Nije bilo ničega u prodavnicama. Kad ne možete da odete do Srbije, a ovi odozgo ne daju, jer su blokade, naravno da nema ničega. Severni deo od Mitrovice do Leposavića je bio pust - rekla je pevačica i dodala da su ljudi na KiM prepuni empatije i da su solidarni:

- Tamo gde ja idem u Leposavić svi su jako složni i solidarni. Ipak smo mi empatični narod i ne možemo tek da tako da dozvolimo da se neko pati.

Foto: Novak Đurović

Cakana

Kaže da se brine za svoju porodicu na Kosovu i Metohiji posebno u turbulentnim periodima.

- Kad je normalno stanje nemam strah, znam da su mi i braća dole pa me to smiriuje. Tamo su mi i sestra i zet koji su mobilni. Kad su neke teže situacije onda sam zabrinuta, to je prirodno - kaže Cakana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija