• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.01.2023

09:32

ZIMOVANJE OD SEDAM DANA SA VRTOGLAVOM CENOM! Muž Ane Sević častio pevačicu odmorom u hotelu sa 5 zvezdica!

Printscreen/Instagram

Estrada

ZIMOVANJE OD SEDAM DANA SA VRTOGLAVOM CENOM! Muž Ane Sević častio pevačicu odmorom u hotelu sa 5 zvezdica!

Podeli vest

Pevačica Ana Sević zimski odmor provodi u Italiji sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem, koji je za luksuzni aranžman iskeširao 10.000 evra!

I dok ljubitelji zimskih čarolija očekuju prve snežne padavine u Srbiji da bi se uputili na neku od naših planina, Ana i Daniel nisu bili toliko strpljivi.

S obzirom na to da obožavaju skijanje i zimu, rešili su da zajedno sa decom otputuju u Italiju, i to u jedan od najluksuznijih kompleksa u blizini Valdaora. Par je smešten u hotelu sa pet zvezdica, a cena za sedam dana, koliko će tamo boraviti, prava je sitnica!

Čak 10.000 evra iznosi samo aranžman koji su bukirali direktno preko hotela, s obzirom na to da ne postoji opcija da se nađe slobodna soba preko agencija.

 

 

- Daniel je oduvek umeo da iznenadi svoju lepšu polovinu, pa je tako bilo i ovoga puta. On zna koliko Ana obožava zimu i skijanje, a kada je shvatio da ove godine januar neće provesti na nekoj od naših planina, s obzirom na to da nema snega, rešio je da bukira luksuzni hotel u Italiji. Svoju dragu je samo obavestio o vremenu polaska, a ona je bila oduševljena - kaže izvor.

- Praktično su se spakovali za dva dana i zajedno sa decom otputovali u jedan od najskupljih hotela u tom delu Italije. Sobu su morali da rezervišu direktno, a uz dodatnu doplatu su uspeli da dobiju veliki apartman kako bi se cela porodica smestila.

 

 

Ovaj hotelski kompleks je sve što možete da zamislite kada kažete reč luksuz. Smešten je u ogromnom parku i ima veliki broj otvorenih bazena sa kojih se pruža fenomenalan pogled na skijalište i nestvarnu prirodu. Hotel takođe poseduje veliki spa-centar, teretanu, a svaka soba ima balkon sa pogledom na nepreglednu dolinu.

Sve ovo bila je dovoljna preporuka Ani i Danielu da se zajedno sa decom upute u Italiju gde uživaju. Koliko im je lepo, svedoče i fotografije na društvenim mrežama koje pevačica svakodnevno objavljuje.

- Iako je cena malo jača u odnosu na neke druge države, Daniel nije želeo da štedi kada je sreća njegov porodice u pitanju, pa je siguran da će ovaj sedmodnevni boravak pamtiti celoga života. Odmor im je bio preko potreban, a najvažnije od svega jeste da su zajedno i da uživaju - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija