• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.01.2023

15:34

PUKLO PRIJATELJSTVO KIJE I KAĆE? Živkovićeva šokirala izjavom: Ne družim se s kolegama!

Estrada

PUKLO PRIJATELJSTVO KIJE I KAĆE? Živkovićeva šokirala izjavom: Ne družim se s kolegama!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar mogla bi ozbiljno da se naljuti zbog izjave svoje najbolje drugarice Katarine Živković koja je kazala da nema prijatelje među pevačima

Kaća je istakla da su njeni prijatelji uglavnom osobe koje poznaje celog života, ali je dodala i da nema drugarice i drugove među kolegama.

Foto: printscreen instagram/katarina_zivkovic_official

Ne druži se sa estradom... Kaća Živković

– Ja se družim sa svojim kolegama i volim svoje kolege, ali prave prijatelje nemam među javnim ličnostima. Moji prijatelji su ljudi iz detinjstva sa kojima se družim jako dugo, što ne znači da sam u lošim odnosima sa kolegama – otkrila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Kaća je ne smatra koleginicom... Kija

Upravo Kaćina izjava je mnogima zanimljiva, s obzirom na to da je poznato da je u bliskim prijateljskim odnosima sa Kijom Kockar, pa se sada mnogi pitaju da li će joj ona zameriti.

Inače, Kockareva je nedavno izjavila za Milicu Pavlović da joj se ne dopada kao čovek, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da su se javno hvalile i podržavale.

Foto: printscreen

Zamerile se zbog Slobe...

- Znam šta mislim i govorim, videla sam neku izjavu u novinama. Povredila me je nešto lično, davno je to bilo - rekla je Kija, pa prokomentarisala Miličinu i Slobinu sliku.

- Zbog čega bi to meni bio udarac? Ne razumem. Neka se svako slika sa kim hoće. Nisam videla sliku uopšte. S obzirom na to da znam kakve su bile reči Milice Pavlović i negodovanje što smo Slobodan i ja pevali zajedno pesmu ''Shallow'' od Ledi Gage kod Amidžića, to više govori o njoj nego o meni - kaže Kockareva, a onda je progovorila o svojim pravim prijateljima, ali i prekidu prijateljstva sa voditeljem Milanom Miloševićem.

- Ja imam svoje prave prijatelje, mnogi su želeli iz neke koristi da budu sa mnom dobri. Katarina Živković je neko ko je meni zaista prijatelj, kada su javne ličnosti u pitanju. Ja sam se razišla i sa Milanom Miloševićem, ali tu nema zle krvi. Mi smo sada dobri, poslao mi je baš poruku pre emisije. Milica je imala vrlo uspešan album, nemam problem da kažem to. Sve to pada u vodu što se pisalo. U poslednjih nekoliko meseci kad mi je bilo najteže, ti pravi prijatelji bili su zaista uz mene. Zaista su mi pomogli, imala sam neke smrtne slučajeve, neke probleme sa saradnicima - poručila je Kija u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija