• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

17.01.2023

08:00

BIVŠA ČLANICA ŽIRIJA I PRVI ČOVEK ESTRADE ZARATILI ZBOG 'ZVEZDA GRANDA' ! Karleuša: Mrtav si bez mene Popović: Fali ti popularnost

Printskin

Estrada

BIVŠA ČLANICA ŽIRIJA I PRVI ČOVEK ESTRADE ZARATILI ZBOG 'ZVEZDA GRANDA' ! Karleuša: Mrtav si bez mene Popović: Fali ti popularnost

Podeli vest

Jelena Karleuša zaratila je sa Sašom Popovićem zbog "Zvezda Granda"! Bivša članica žirija muzičkog takmičenja kaže da je Pinkov šou-program mrtav bez nje i da će uskoro biti ugašen zbog lošeg rejtinga!

Izvršni direktor "Granda" odgovorio je na ove prozivke i odbrusio Karleuši da joj očigledno fali popularnost čim ga stalno pominje!

Foto: Ata image

 

Baba Vanga

Medijski rat počeo je kad je Karleuša na Instagramu objavila svoje "proročanstvo" za "Zvezde Granda". Ona je "predvidela" da takmičenju, ali i većini članova žirija, sledi totalna propast!


Isprozivala Viki i Cecu
Viki Miljković će platiti da joj neko napiše knjigu 'Kako sam sedela pored JK'. Ceca i 'deca' će preći u 'Zadrugu'

"'Zvezde Granda' će se ugasiti. Zbog lošeg rejtinga biće prebačeni u noćni termin od dva do pet utorkom, a onda i potpuno ukinuti. Saša Popović će se preseliti u Opatiju. Tamo će kupiti novi brod, koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste", napisala je Jelena na ovoj društvenoj mreži.
Ona se zatim osvrnula i na "sudbinu" ostalih članova žirija:


Voli bajke
Karleuša je talentovana da piše bajke. Svake subote brojke pokazuju da imamo sjajan rejting
Aleksandar Milić Mili


"Viki će platiti da joj neko napiše knjigu 'Kako sam sedela pored JK'. Od prodaje će živeti skromno u nebitnosti do kraja života. Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani. Ceca će sa 'decom' preći u 'Zadrugu' i potpisaće ugovor po kom ne sme da progovara. Marija će roditi bebu i nastaviti muzičku karijeru. I Ana Bekuta će nastaviti sa blistavom karijerom. Mili, Bosanac i Snežana i dalje će sedeti u 'Zvezdama Granda' jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje".

Viki započela rat

Karleušu je na ovaj medijski rat navela Viki Miljković. Ona je na Instagramu objavila snimak iz prošle sezone "Zvezda Granda" u kom JK kritikuje Nermina Handžića, koji je uprkos tome pobedio u takmičenju.
- Tako ti je to kad biraš Viki za mentora. Ona ne može da ti objasni ni šta je dikcija, akcenat, tempo... - govori Jelena u pomenutom snimku.

Odličan rejting

Foto: printscreen instagram/karleusastar

 

Saša Popović je odmah odgovorio Karleuši. On smatra da je pevačici krivo što nije deo jedne od najgledanijih emisija u regionu!
- Pošto nas često pominje, čini mi se da Jeleni baš nedostajemo! Očigledno joj fali popularnost koju donose "Zvezde Granda" jer zna da su naši rejtinzi nedostižni! Nije lako kada nisi u najgledanijoj emisiji u regionu - kaže izvršni direktor "Granda".
Poruku za JK ima i Aleksandar Milić Mili:

Foto: Prntscreen Pink

 


- Talentovana je da piše bajke. Brojke svake subote pokazuju da imamo sjajan rejting!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duško

pre 1 godinu

Jadna baka sa sokaka, baš ne vidi-čega treba da se stidi.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija