• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

19.01.2023

07:35

BREGA NE DA SEVERINI PESME? Pevačica nije platila kompozitoru i sad joj je album na čekanju!

Tanjug/Ata Images

Estrada

BREGA NE DA SEVERINI PESME? Pevačica nije platila kompozitoru i sad joj je album na čekanju!

Podeli vest

Severina Vučković već dve godine najavljuje novi album, ali od pesama i dalje nema ništa jer Goran Bregović ovoga puta neće prijateljici i popularnoj pevačici da proda kompozicije na rate.

Iako su se svi pitali zbog čega se na Severinin album toliko čeka, sve je iznenadila informacija da to koči upravo njen prijatelj Goran Bregović

Foto: ATA Images

Nema para, nema albuma... Severina

Iako je čuveni kompozitor prijatelj sa Severinom, navodno ne želi da joj da dozvolu da objavi numere koje je uradio, sve dok mu ne plati - 30.000 evra.

Vučkovićevu je, prema ovim tvrdnjama, poterao maler sa pesmama za novi album. Na početku je kasnila sa početkom snimanja, pa je onda rešila da promeni neke pesme, odnosno da ih izbaci sa liste za album i da umesto njih doda nove. Onda je Aca Lukas, sa kojim je trebalo da snimi duet, odustao od istog. Na brzinu je morala da smisli rešenje, pa je izbor umesto njega pao na bugarsku zvezdu Azisa.

Foto: informer.rs

Prijatelj, al' ne baš toliki... Goran Bregović

Kad je sve bilo spremno za objavljivanje, Bregović je onda počeo da zateže. Kako kaže izvor, on je poslao pevačici poruku prošlog leta i pitao je kad će mu isplatiti novac za numere koje joj je uradio, jer je dogovor bio da to uradio do jeseni. Severina mu je objasnila da pare neće moći da obezbedi do dogovorenog termina, a kompozitor joj je uzvratio: "Nema veze, kad budeš imala, ti ćeš dati novac, a pesme će te čekati", te joj je bilo jasno da to znači da numere ne može da objavi sve dok ne bude platila.

Bregović je navodno i pre 15 godina, kad su radili na albumu "Zdravo Marijo", bio u sličnoj situaciji sa Seve, samo je tada iznos bio 50.000 evra. Tada je pristao da joj izađe u susret, pa mu je vraćala dug u ratama, što ovog puta, pak, neće biti slučaj.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija