• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.01.2023

23:00

OTKRIVENO KO SU VODITELJI MAC-a! Do najveće muzičke manifestacije u regionu ostalo je manje od nedelju dana, glumica i pevač otvaraju ceremoniju!

Live Production

Estrada

OTKRIVENO KO SU VODITELJI MAC-a! Do najveće muzičke manifestacije u regionu ostalo je manje od nedelju dana, glumica i pevač otvaraju ceremoniju!

Podeli vest

Glumica Jelena Gavrilović i pevač Tonči Huljič će biti voditelji prvog dana dodele MAC-ovih nagrada, a pevačica Mimi Mercedes i pevač Mihajlo Veruović Vojaž biti voditelji drugog dana pomenutog događaja

Naša multitalentovana glumica, koja je poznata po zapaženim „izletima“ u muzičke vode, Jelena Gavrilović i muzički mag – jedan od najpoznatijih muzičara, kopozitora, tekstopisaca i muzičkih producenta Tonči Huljić, voditeljski su par koji će prvog dana manifestacije, 25. januara, gledaoce u Areni i pored TV ekrana provesti kroz višečasovnu ceremoniju dodele nagrada i senzacionalnih nastupa, dok će drugog dana na sceni dominirati ikone nove muzičke scene - Mimi Mercedez i Vojaž!

Foto: Promo

Jelena Gavrilović i Tonči Huljić biće voditelji prvog dana

- Drago mi je da imamo ovakvu jednu manifestaciju koja će ugostiti najveće regionalne zvezde i koja, godinama unazad, čitavu regionalnu muzičku scenu drži pod istim krovom. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno sam počastvovana što će moj partner u tome biti baš Tonči Huljić, čovek koji je svojim talentom, ljubavlju i posvećenošću u muzici ostavio trajan i neizbrisiv trag – rekla je Jelena.

Povodom uloge voditelja, Tonči Huljić je rekao da je time ostvario svoje dečačke snove:

- Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu voditelja na MAC-u, na to gledam kao neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam se čitav svoj život bavio muzikom, a sad je izgleda, došlo vreme da se oprobam i u nečemu o čemu sam u detinjstvu maštao.

Pogledajte u videu kako Jelena i Tonči gledaju na svoj zadatak na MAC-u:

Mimi Mercedez, koja će zajedno sa Vojažom voditi ceremoniju drugog dana jasno je stavila do znanja da je spremna i za ovu ulogu.

- Veoma sam počastvovana što sam odabrana za ovu ulogu i mislim da će se otkriti mnogi moji talenti koji su se krili iza mog pisanja. Osećam se veom uzbuđeno, ali i samouvereno. Sigurna sam da su odabrani savršeni voditeljski parovi za ovu manifestaciju i da ćemo ovaj spektakularan događaj učiniti još jačim. Jedva čekam da upoznam moje kolege – rekla je Mimi.

Foto: Promo

Vojaž i Mimi Mercedes

Idol nove generacije, i trenutno najslušaniji artist na Balkanu, Mihajlo Veruović Vojaž rekao je da se nikada nije našao u ulozi voditelja i dodao:

- Jako mi je drago da ću i tome da se oprobam, pored svega što sam uradio. Mislim da će to biti jedno jako lepo iskustvo i želim da se zahvalim organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost, mislim da ću ispuniti očekivanja. 

Pogledajte u videu kako će se Mimi i Voyage snaći u ulozi voditelja na MAC-u:

Foto: Foto: Live Production

Program prvog i drugog dana

Podsećamo, svoje učešće već su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Interesovanje publike je ogromno, pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 od pre neki dan u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati, pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučije da što pre nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine. Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, na prodajnom mestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20