• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.01.2023

19:31

Jovana Jeremić progovorila o stanu, udvaračima, pa je priznala da bi bila KUMA na VENČANJU BIVŠEG MUŽA!

Printscreen

Estrada

Jovana Jeremić progovorila o stanu, udvaračima, pa je priznala da bi bila KUMA na VENČANJU BIVŠEG MUŽA!

Podeli vest

Jovana Jeremić bez dlake na jeziku progovorila je kupovni luksuznog stana na Dorćolu, pa se dotakla udvarača i bivšeg muža.

Popularna voditeljka je priznala da je kupovinom nekretnine ostvarila svoje snove, a da je svoj dom kupila za sebe i svoju naslednicu. 

- Ostvarila sam svoj najveći san i ponosna sam na sve on što sam do sada stekla, bez da sam nekoga oštetila, radila neke nemoralne stvari, već isključivo novinarstvo...To je stan za mene i moju ćerku, devojački stan i stan u koji su uvek dobrodošli oni koji su bili uz mene kada niko nije bio. Očekujem da ću početi u maju, sve radim na kompenzaciju. Dajem se i imam jako moćne sponzore - rekla je Jovana Jeremić. 

Foto: Printscreen/Red Tv

 

Voditeljka je priznala da joj se udvaraju mlađi muškarci, ali da joj prilaze i stariji muškarci i da na svog bivšeg supruga gleda kao na sina. 

- Ja dečka zvanično nemam. Imam udvarače, ne jednog, nego više. Ima i sa javne scene, tako je, neću da lažem. Ima i mlađih i starijih, ja ću odlučiti, rano je - rekla je Jovana pa se dotakla Voje.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Bivše uvek ostaje bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo da komentarišemo njegove devojke. Voja uvek mene pita šta ja mislim o njegovoj novoj devojci, rekla sam da podržavam kada je on srećan. Ja svog bivšeg muža doživljvam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi - priznala je ona u emisiji "Premijera".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ĐODA

pre 1 godinu

Ok.razvela se,što i nije neki uspeh u životu,ali mi nije jasno zašto non stop spominje bivšeg muža.Živi svoj život i sanjaj milijardere a čoveka pusti na miru neka živi svoj život.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija