• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

27.01.2023

08:58

ŠOKANTNA IZJAVA EDITE NAKON ŠTO JE PRETUKLA INDI! Pevačica dobija preteće poruke!

Estrada

ŠOKANTNA IZJAVA EDITE NAKON ŠTO JE PRETUKLA INDI! Pevačica dobija preteće poruke!

Podeli vest

Snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinović podigao je veliku prašinu u javnosti, naročito na društvenim mrežama.

Edita se nije zaustavila na Instagram saopštenju, već je snimila i video za TikTok, gde je kako smatraju mnogi polušala da opravda sebe i Indi, pa je priznala da dobija preteće poruke, ali da se nji dve složno drže.

Foto: Instagram

 

Pevačica je objasnila da se između nje i Indi ne dešava ništa što se ne dešava i u drugim porodicama, pa je pokušala da objasni da je normalno ući u konflikt i da tako funkcionišu sve porodice u Srbiji.

- Pošto vidim da se viralno širi snimak gde se guram, čupam, bijem sa rođenom sestrom, želim samo da se oglasim s obzirom na to da sam javna ličnost. Da sam normalna, verovatno to niko ne bi video, niti bi nekoga to zanimalo, ne bih morala da se oglašavam - počela je Edita svoje izlaganje, a zatim je rešila svima da zapuši usta i stavi tačku na tuču sa Indi.

Foto: printscreen

 

Vidim da se baš širi snimak, razni su komentari. Nadam se da znate da nikada u životu nikada ništa loše ni ružno, protiv svoje sestre ne bih rekla. Možete prestati sa pretećim porukama, ali i porukama podrške, jer ovde se ne bira strana. To su neke privatne stvari. Dobro znate da postoje disfunkcionalni i funkcionalni odnosi porodični, da nigde nije savršeno. Danas se bijemo, sutra se volimo i obrnuto, ništa se nije desilo što se inače u porodicama ne dešava. Sve je u najboljem redu - objasnila je Edita, što je zaprepastilo mnoge - rekla je Edita u svom video klipu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija