• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

27.01.2023

12:32

POKOJNI ŠABAN NIJE PODRŽAO ILDU U NJENOJ ODLUCI DA SE BAVI MUZIKOM! Progovorila o estradi, pa se dotakla ćerkice!

ATA Images

Estrada

POKOJNI ŠABAN NIJE PODRŽAO ILDU U NJENOJ ODLUCI DA SE BAVI MUZIKOM! Progovorila o estradi, pa se dotakla ćerkice!

Podeli vest

Pevačica Ilda Šaulić progovorila je o pokojnom ocu Šabanu Šauliću kao i o tome da li joj je on bio njena podrška od samog početka i da li je podržavao njenu želju da se bavi muzikom.

Ilda je otvorila dušu i progovorila o detinjstvu, pa je otkrila ko je bio strožiji roditelj Goca ili Šaban, kao i ko je više terao da uči.

Goca je bila mnogo oštrija od tate. Bila je jako stroga, ocene su morale da budu sve petice. Ni u čemu nije grešila u vaspitanju to je pravi put - rekla je pevačica pa je ispričala da kada je počela muzičku karijeru njen otac nije bio oduševljen.

Foto: ATA Images

 

Kasno sam krenula profesionalno da se bavim muzikom. Sestra mi je bila velika podrška, spontano je to sve krenulo. Tata je kasnije bio obavešten o tome, pošto nije oduševljen u početku. To je već bila neka moja 27 ili 28 godina - priznala je Ilda Šaulić i dodala:

- Prosto ako je iko imao prava da kaže i da zna kakva je estrada, njegov prvi komentar bio je da estrada nije ista kakva je nekada bila. Poštovale su se neke vrednosti, plašio se kako ću ja da se snađem u svemu tome.

Foto: Informer

 

Ilda je istakla da postoji mogućnost da njena ćerka krene njenim stopama.

Ćerka ima više afiniteta prema muzici. Više voli da igra i da peva, videćemo šta će joj biti interesantno. Volela bih jako puno, ako ima dara, moju podršku bi svakako imala - kazala je pevačica.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija