• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

02.02.2023

08:54

MARIJA: OPROSTILA SAM RAJKU! Šerifovićeva kod psihijatra opisala detalje odnosa sa ocem koji je napravio mnogo problema!

Youtube printscreeen

Estrada

MARIJA: OPROSTILA SAM RAJKU! Šerifovićeva kod psihijatra opisala detalje odnosa sa ocem koji je napravio mnogo problema!

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović u nekoliko navrata govorila je o bračnim problemima svojih roditelja Verice i Rajka Šerifovića dok je ona bila devojčica. Marija je priznala da je imala traume zbog lošeg odnosa njenog oca prema njenoj majci Verici i njoj, ali je istakla i da je ona sve oprostila.

Marija je ovoga puta apelovala na sve parove koji imaju ozbiljne probleme u odnosu da donesu odluku o razlazu kako nikoga ne bi povredili:

Foto: ATA Images

Marija apelovala na sve...

- Ja sam sigurna da ne postoji na žalost dete ili mlado biće koje nije prisustvovalo bilo kakvim neprijatnim, bučnim, traumatičnim situacijama između svojih roditelja. To je postala pogotovu na ovim našim prostorima neka nova normalnost. Ja imam samo najstrašnije reči osude na tu temu koje čak nisu ni za televiziju, da smo zaista na terapiji, izgovorila bih, zaista i zapravo ono što mislim rečnikom koji nije za televiziju. Odmah i u startu samo hoću da kažem da je razvod, razlaz, raskid, apsolutno rešenje, hitno, sada i odmah, pogotovu ako imate decu, ako imate dete, to je najzdravije rešenje. Možda nije lako za ego, za sujetu za raznorazne ludosti i šifre koje svi posedujemo, ali je za dete najzdravije - rekla je Marija.

Foto: HIT dodatak/informer

Marija sa ocem Rajkom

Pevačica je istakla da od svoje 16. godine posećuje terapeuta i da joj je to pomoglo da prebrodi mnoge stvari koje su je zadesile.

- Ja kao ja, uspela sam sa svojom terapeutom, jer ja imam svoju doktorku verovali ili ne od svoje šesnaeste ili sedamnaeste godine i ona je moja doktorka i dan danas. Pozdrav za Ivanu i ne postoji sigurno osoba na planeti koja dublje, bolje i detaljnije mene poznaje i ona mi je u mnogo čemu pomogla da sa lakoćom prvenstveno razumem sebe, da ne osuđujem, da prihvatim, oprostim i shvatim da sam bila deo nekih situacija na koje tada aposluntno nisam mogla da utičem. Tako da, bilo koje mlado biće koje ima i mikro slobodu, a to su neke godinice od 13, 14, 15, ako imaju bilo koju vrstu problema sami sa sobom, sa svojim malenim dušicama, ono što u tom trenutku mogu da urade je ako ništa drugo da odu da to ispričaju školskom psihologu ako nemaju babe, dede, stričeve, strine, koga god, pa će onda služba odraditi svoje nekim putem. Ja sam sa svime time okej, danas kada imam 38 godina. Da je to negde odredilo moj karakter, sigurno je da jeste, da je to negde odredilo moje ponašanje prema ljudima, sigurno je da jeste što imajući u vidu kakvi nas ljudi okružuju i u kakvom vremenu živimo, možda je čak i dobro - istakla je Šerifovićeva.

Marija je dodala i da se nedavno videla sa ocem u rodnom gradu i da su popričali.

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako...", a onda me je pogledao onako značajno: "... barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno". U smislu i kontekstu da je ostavio iza sebe osobu kojom može da se ponosi kao svojom ćerkom. Bio je iskren i to jeste istina - bila je iskrena pevačica.

Foto: HIT dodatak/informer

Verica i Marija Šerifović

Šerifovićeva je dodala i da je oprostila ocu sve, jer, kako je istakla, roditelje ne možemo da biramo.

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer, prvo mi je otac, a drugo jer roditelje ne možemo da biramo, pogotovo jer ne želim da ih menjam. Da je Verica na primer pokušala da ima dete sa nekim doktorom ili pilotom, sigurno se ne bih desila ja, već neko malo normalniji, neko malo uobičajniji i to bi bilo sigurno dosadno, i ne bih imala toliko sluha koliko imam - bila je iskrena Marija u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17