• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2023

10:39

MESECIMA GA NE VIĐAMO U JAVNOSTI ! Svi se pitaju šta je sa Dekijem Pantelićem! Poslednji put uslikan u decembru, DRUGI ČOVEK! (FOTO)

Estrada

MESECIMA GA NE VIĐAMO U JAVNOSTI ! Svi se pitaju šta je sa Dekijem Pantelićem! Poslednji put uslikan u decembru, DRUGI ČOVEK! (FOTO)

Podeli vest

Bolest Dejana Pantelića uticala je na život poznatog voditelja i navela ga da u poslednje vreme značajno manje bude u javnosti, ali baš zato mnoge interesuje kako Pantelić nakon svih zdravstvenih izazova danas izgleda.

Prilika da to otkriju ukazala se svima koji prate voditelja na društvenim mrežama i to samo jednom prošle godine u decembru, kada je objavio fotografiju na kojoj posećuje svog frizera.

Voditelj je tada očigledno bio u dobrom raspoloženju i to je bila ohrabrujuća vest za sve koji brinu za njegovo zdravlje, ali ima onih koji istovremeno brinu da su ga komplikacije izazvane zdravstvenim stanjem slomile.

Otada se Dejan Pantelić slabo oglašavao na mrežama, čak nije postavljao nijednu novu fotografiju.

Foto: printscreen

Dejan Pantelić još vodi borbu za zdravlje

Podsetimo, kada je 2012. godine zdravstveno stanje Dejana Pantelića narušio kancer na krajnicima, cela porodica prošla je kroz težak period.

Voditelj je vodio tešku i neizvesnu bitku iz koje je posle niza uspona i padova izašao kao pobednik, uz podršku svoje supruge Mione i ljubav sina Vukašina i ćerke Lane. Ipak, zdravstveno stanje Dejana Pantelića ponovo je narušeno prošle godine.

Iako je situacija daleko lakša nego pre deset godina, Deki je hospitalizovan zbog upale slepog creva, a operacija je bila neizbežna. Bolest Dejana Pantelića i sve sa čim je morao da se izbori morali su da se odraze na njegovo opšte stanje ali dobro je što je voditelj sve ovo vreme bio pozitivno nastrojen u svojoj borbi i to ga je sasvim sigurno i održalo da u njoj istraje.

- Pre šest dana zaboleo me je stomak, imao sam perforaciju slepog creva, sve je uspešno sređeno. Sve je okej, hvala svim zaposlenim u Urgentnom centru, sestrama, doktorima, hirurzima. Pre desetak godina lečio sam se u inostranstvu i razmišljao da li će naš pacijent imati da se leči u takvim uslovima, kao u Nemačkoj. Ovo je dobro, kada čovek dođe ovde, on ozdravi ‒ rekao je Deki medijima krajem marta prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija