• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D. I.

02.02.2023

12:32

TANJA SAVIĆ U OZBILJNOJ VEZI S LOLOM! Pevačica i dalje udata, a momak hoće da je ženi?!

E-Stock

Estrada

TANJA SAVIĆ U OZBILJNOJ VEZI S LOLOM! Pevačica i dalje udata, a momak hoće da je ženi?!

Podeli vest

Nova ljubav Tanje Savić konačno je otkrivena i izgleda da je pevačica u ozbiljnoij vezi, kao i da njen novi dečko planira da je ženi uprkos tome što se ona i dalje nije zvanično razvela.

Kako pišu mediji, Tanja je već tri meseca u ozbiljnoj vezi sa biznismenom iz Smedereva koji je zaljubljen u nju do besvesti. On je prihvatio Tanjine sinove Maksima i Đorđa, dok i sam iz prethodnog braka ima dete.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Počela da uživa u životu... Tanja

Iako uživa u novoj vezi, Tanja ipak krije novu ljubav kao zmija noge:

- Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu. Pre tri meseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Lola. On se inače razveo pre godinu dana, ima ćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Poklanja joj mnogo pažnje, ali i razumevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena njime. On ima 40 godina, nije balavac, u Tanju se baš zaljubio i želi da sa njom gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali su se jedno drugom i to je bilo sve do pre tri meseca- priča izvor.

Pevačica verovatno krije da je u ozbiljnoj vezi jer se papirološki još nije razvela od supruga Dušana Jovančevića, a s novim dečkom upoznali su je prijatelji:

- On i Tanja su se sreli kod zajedničkog prijatelja na rođendanu i tu su celu noć proveli u ćaskanju. Razmenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon nedelju dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što je u ljubavi srećna konačno, jer nakon cele agonije sa Dušanom, a onda i sa Draškom Stanivukovićem sada je mirna i spokojna. Sinovi su stalno sa Tanjom, pa tako dosta vremena provode i sa Lolom kog obožavaju. Za sada koliko znam Tanja i on ne žive zajedno, ali me ne bi čudilo da uskoro započnu i zajednički život. On ima ozbiljan biznis i ne želi da se medijski eksponira- završava izvor blizak pevačici.

Foto: E-Stock

Ima novu ljubav... Tanja

Tanja je nedavno govorila na temu razvoda i iako je podnela zahtev, do okončanja procesa i dalje nije došlo. Ona je priznala da je bila u lošem odnosu i posavetovala sve kako da stave tačku na tako nešto:

- Lepo, izađeš iz tog odnosa i rešen problem. To nije ljubav, to je kontrola, a ko još može da živi pod nečijom kontrolom? To nije život - napisala je Savićeva, i dodala:

- Imate na Jutjubu razne videe na tu temu. Meni je pomogla doktorka Lidija koja je pričala na temu problema u vezi i braku - iskrena je bila Tanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija