• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2023

14:05

MINA JOKSIMOVIĆ FAM FATALE! Željkova ćerka UBIJA izgledom, promena očigledna!  (FOTO)

Estrada

MINA JOKSIMOVIĆ FAM FATALE! Željkova ćerka UBIJA izgledom, promena očigledna! (FOTO)

Podeli vest

Ćerka Željka Joksimovića svojim atraktivnim izgledom svakodnevno privlači veliku pažnju na društvenim mrežama.

Mina je izuzetno aktivna na Instagramu i već je prikupila zavidan broj pratilaca koji imaju prilike da zavire u pojedinosti iz njenog privatnog života.

Neke od komentarisanijih tema upravo su njen modni stil, nega lica i tela, frizura i šminka, kao i njen celokupan izgled.

Najnovijom fotografijom ona je posebno skrenula pažnju u prvi plan ističući svoje lepo lice, kao i to gde se i na koji način neguje, a primetno je da veoma vodi računa o svom izgledu.

Foto: printscreen

Mina Joksimović je veoma lepa devojka

Mnogi su primetili i da je Mina dosta radila na svom fizičkom izgledu u poslednjih nekoliko godina, a po svemu sudeći to i danas čini ništa ne prepuštajući slučaju.

Naime, kada se uporedi izgled Mine Joksimović iz mlađih dana, sa onim danas, razlika je i te kako očigledna.

Osim promena koje su neminovne u adolescentskom periodu, čini se da je Joksimovićeva ćerka imala i nekoiliko estetskih korekcija koje su danas nešto čemu ne odoleva veliki broj pripadnica nežnijeg pola




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija