• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

07.02.2023

13:12

STANIJA SE POSVETILA VERI! Starleta obilazi manastire s porodicom!

Instagram/printscreen

Estrada

STANIJA SE POSVETILA VERI! Starleta obilazi manastire s porodicom!

Podeli vest

Stanija Dobrojević se posvetila veri, pa je sa porodicom obišla manastire na Fruškoj gori

Starleta je prošlog vikenda donirala novac manastiru Mala Remeta, gde je provela nekoliko sati pričajući sa monahinjama.

Foto: Instagram/printscreen

Stanija Dobrojević

- Stanija je velika vernica, iako mnogi u to ne mogu da poveruju. Redovno posti i odlazi u crkve. Majka ju je, još dok je bila dete, redovno vodila u manastire. Kasnije je sama nastavila da obilazi svetinje, gde se redovno moli Bogu. Čak i kada je u Americi, nađe pravoslavnu crkvu u koju ode da zapali sveće i pomoli se. Ona često crkvama donira novac i priča sa ljudima koji su svoj život posvetili Bogu. Omiljeni manastir joj je Remetica, u koji jednom nedeljno odlazi sa majkom Slavicom i bratom Sanijem kad god je u Srbiji - kaže izvor blizak starleti.

Volim da obilazim naše svetinje i da pomažem manastirima- Stanija Dobrojević

Foto: Instagram/printscreen

Pozvali smo Staniju, koja nije mnogo želela da priča o svojim donacijama srpskim svetinjama:
- Kad god mogu, pomažem manastirima, ali ne volim javno da govorim o tome. Obožavam da obilazim svetinje, pogotovo kada to činim sa majkom i bratom - kaže Stanija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija