• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2023

09:00

(FOTO) PRIČALO SE DA JE PEVEAČ PREVARIO SUPRUGU!? Evo sa kime je sada uhvaćen Đole Đogani!

Estrada

(FOTO) PRIČALO SE DA JE PEVEAČ PREVARIO SUPRUGU!? Evo sa kime je sada uhvaćen Đole Đogani!

Podeli vest

Navodno neverstvo densera, Đoleta Đoganija i dalje je glavna tema, a nakon što su ga svi videli sa starijom ženom sa kojom je bio prisan u kolima, mnogi su se pitali kako li će Vesna Đogani reagovati.

Nakon što su komšije rekle da je bio haos u njihovom stanu, kao i da se čula vika, galama i da su čak želeli da zovu policiju jer su se uplašili, navodno je Vesna ipak odlučila da oprosti prevaru, smirile su se strasti, jer je igračica i tiktokerka sigurna da je Đole i dalje voli.

Vesna Đogani je sigurna da je njen nevenčani suprug nije prevario i da je žena sa kojom su ga uslikali samo njihova saradnica sa kojom Đole ima strogo poslovni odnos, kao što je više puta objasnio.   

Foto: printscreen

 

Ekipa Paparaco lova i usnimila čin navodne prevare, ovog puta rešili su da provere kako porodica Đogani sada živi i da li su prebrodili bračnu krizu.

Foto: printscreen/ TV Pink

 

Vesna je prvog dana praćena ćerku Lauru uzela iz škole, nakon čega se uputila ka njihovom stanu, a nakon sat vremena, lepša polovina porodice Đogani otišla je u jedan frizerski salon, gde je usput napravila prekršaj pri prelasku ulice.

Foto: printscreen

 

Đoganija, za sve to vreme, nije bilo, dok je Vesna sutradan išla na pijacu, u teretanu, i bavila se svakodnevnim aktivnostima, ali ipak, na kraju dana, našla se sa suprugom, što je dokaz da je ovaj par obnovio romansu nasuprot javnoj prevari sa ženskom osobom bliskoj porodici.

Foto: printscreen

 

Inače popularni estradni par radi na novim pesmama, pa Djole svaki dan provodi u studiju kod svog prijatelja Kobca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija