• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.02.2023

16:00

PODELE, MRŽNJA I NETOLERANCIJA SU BOLJKE MALIH IGRAČA! Karleuša prokomentarisala zabranu srpskih pevača u Hrvatskoj!

Ata image

Estrada

PODELE, MRŽNJA I NETOLERANCIJA SU BOLJKE MALIH IGRAČA! Karleuša prokomentarisala zabranu srpskih pevača u Hrvatskoj!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da je zabranjen nastup srpskim pevačima u Puli i Osjeku.

Karleuša je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ko redovno komentariše aktuelne teme u regionu, pa tako nije propustila da da svoj sud o skandaloznoj zabrani koncerta na kojoj je trebalo da nastupe srpski pevači. 

Jelena je najpre objasnila zašto je Beograd drugačiji od ostalih, ali i da se naša muzika širi putem krvi, te da se ne može zabraniti.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Jelene Karleuše

- Povodom nekakvih zabrana srpskih izvođača u Hrvatskoj ili na bilo kom drugom mestu na Balkanu:

- Srbija, kao najveća i najdominantnija u balkanskom zbiru, tradicionalno nameće trendove i pravila igre u regionu. Kako u muzici, sportu, tako i na svim drugim poljima, zaključno sa politikom.

Bilo šta što dolazi iz Beograda, jedine metropole i epicentra, kapilarno se širi ka provinciji i poprima na brzini i snazi.

Veličina i snaga Beograda je i u tome što nikada ne zabranjuje. Kada prošetate Beogradom i pogledate npr. ponudu restorana, oni nude "Dane Hvara, Istre, Pule i Dalmacije"... nude gostovanja originalnih hrvatskih klapa, zatim imamo "Dane Makedonije, Kotorske dane", ponudu kompletne crnogorske mafije podeljene po selima, o Bosni i da ne govorim... Sarajevski ćevap, "Dani Sarajeva"...

Beograd prihvata sve! Beograd nikoga ne zabranjuje i zato jeste centar. Zabrane, podele, mržnja i netolerancija su boljke malih igrača.

Naša muzika je virus koji se širi putem krvi, ona se oseća srcem, kožom... I ona ne može da se zabrani. Visoko je virtuelna. Može eventualno da mutira i menja oblik, ali naš balkanski genetski kod je takav da pre ili kasnije hronično obolimo - istakla je JK na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

dzaba sve ustasija je zlo kakvog nema gori su i od smrdljivih britanaca,izem ti se u nase pevace i pevacice koje idu tamo i da ih opet ponizavaju kojekakva bagra govnarska,ljube im dupeta ustaska zbog saku para ,jadno je to pa se ponizavaju

maks

pre 1 godinu

To što beograd nudi "SVE", dane Hvara, dane ovoga i onoga je zato što beograd CVILI za nepovratno izgubljenim vremenom kad je nešto značio. Danas beograd nema ni Hvara ni Istre ni Dalmacije niti beograd zanima IKOGA. I to neprestano i OČAJNIČKO prišlepavanje Hrvatima je pucanj u prazno. Hrvati vas NE podnose, ne žele NITI blizu ni VAS, niti išta vaše. I zato svaka čast našim gradonačelnicima.Osobito Puli, od koje smo to najmanje očekivali. Ali gotovo 100postotna podrška građana Pule svom gradonačelniku govori sve o tome što građani misle. I ovo je TEK početak. NISTE i NIKAD nečete biti dobrodošli. Koliko god se (uzaludno) nametali i trudili biti. Vi ste za Hrvate ZACRŠENA PRIČA. I što prije to shvatite to bolje za vas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija