• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2023

15:15

ANA ĆURČIĆ NIJE JEDINA! Ove poznate dame govorile su o porodičnom nasilju: "Od strašnih udaraca bila prikovana za krevet"

Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović, Dejan Živančević

Estrada

ANA ĆURČIĆ NIJE JEDINA! Ove poznate dame govorile su o porodičnom nasilju: "Od strašnih udaraca bila prikovana za krevet"

Podeli vest

Ana Ćurčić koja je trenutno učesnica u "Zadruzi 6", kao i pevačice Nataša Bekvalac i Anabela Atijas, odlučile su da progovore o stravičnom nasilju koje su preživljavale od strane svog partnera, a svoje iskustvo su do detalja iznele u medijima i ujedno ohrabrile žene da slede njihov primer.

Muško nasilje nad ženama je svaki čin protiv ženine volje, a koji je ugrožava psihički, fizički, seksualno ili ekonomski.

Foto: Printscreen

Ana Čurčić u Zadruzi

Strogo se krilo šta je Ana preživljavala od svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića  učesnika 'Zadruge 6' . Međutim, odlučila je da iznese sav prljav veš  i iznova šokirala javnost detaljima iz vanbračnog života sa Zvezdanom.

Sve ću pokazati, šta je poštovanje, šta je žrtva, šta je maltretiranje,sta nasilnost, šta je psihičko maltretiranje i šta je kocka. Mene i moju decu si uništio i moju majku. Ostavio si me bez ičega, bez stana i krova nad glavom - rekla je Ana nedavno kroz suze.

Svedoci smo da na estradi imamo sve više primera nasilja nad ženama. Neke od njih su odlučile da progovore o ovome javno.

Poznata pevačica Anabela Atijas bila žrtva nasilja od strane bivšeg supruga Gagija Đoganija sa kojim ima dve ćerke.

Foto: Instagram/anabelci

Anabela Atijas

Anabela je ranije otkrila kako se borila protiv porodičnog nasilja. 

Zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dete - pričala je tada Anabela. 

Njen prijatelj koji je hteo da ostane anoniman takođe je za medije ispričao stravične detalje.

Gagi je jedan nitkov koji bez srama u rijalitiju kaže da je bilo lepih momenata u Anabelinom i njegovom braku, a žena je 14 godina bila žrtva nasilničkog ponašanja jednog narkomana koji je i za Vaskrs tukao ženu. Tog Vaskrsa Anabela neće moći da prestane da se seća dok je živa jer je završila u krevetu sa strašnim bolovima od Gagijevih udaraca, koje je zaslužila zato što je ćerkama Luni i tada maloj Ninici priredila radost da sa njom obeleže Vaskrs - objasnio je pevačicin prijatelj.

Pored Anabele je i njena koleginica Nataša Bekvalac progovorila je o porodičnom nasilju koje je 2018. godine pretrpela od sada već bivšeg supruga Luke Lazukića.

Foto: E-Stock

Nataša Bekvalac

Nataša je prošla kroz težak period, ali je to nije sprečilo da otvori dušu i ispriča šta se desilo.

To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se, jer sam dobila Katju. Pre neki dan sam pročitala kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli, i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser. Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča, jer sam i ja iz nečega što me je navjiše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato ne mogu da ne budem zahvalna- iskreno je govorila pevačica. 

Podsetimo pevačica je 2018. godine prijavila Luku za brutalno prebijanje, što je on negirao i bezuspešno pokušavao da porekne te tvrdnje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija