• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.03.2023

10:15

KEBA TVRDI: SEVERININI MENADŽERI ME SABOTIRAJU! Pevač ubeđen da mu Tomica i njegov saradnik opstruiraju nastupe u Hrvatskoj!

ATA Images, Prntscreen Instagram, Zoran Sinko

Estrada

KEBA TVRDI: SEVERININI MENADŽERI ME SABOTIRAJU! Pevač ubeđen da mu Tomica i njegov saradnik opstruiraju nastupe u Hrvatskoj!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba trebalo je da nastupi na manifestaciji "Hiljadarka" koja je otkazana jer gradonačelnik Pule Filip Zoričić ne podnosi "cajke" kako tamo zovu naše izvođače folk muzike. Ovo je Kebu veoma uvredilo, pa je odlučio da se suoči s problemom i otkrio da mu zabrane smeštaju menadžeri Severine Vučković, njegove bivše snaje.

Kako su preneli mediji, navodno su, Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, i njegov saradnik Edvin Softić umešani u aferu zabrane koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliša u Puli. Iako u početku niko nije želeo da komentariše ove spekulacije, došlo je do preokreta i Keba je odlučio da progovori o svemu. Kojić je sada potvrdio ovu priču i rekao da ima pouzdana saznanja o tome da Petrović i Softić sabotiraju njegove koncerte u Hrvatskoj.

Foto: Novak Đurović

Besan kao ris... Keba

- Pročitao sam celu tu priču i mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne, imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost - navodi Keba i dodaje:

Foto: printscreen instagram

Udarila na Kebu, a onda i na svoju prijateljicu Anu Bekutu... Severina

- Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin "turbo-gradonačelnik", koji je rekao da je moja muzika "turbo-folk" i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu- kazao je Keba.

Za kraj Kojić je uputio poruku i pozdrave svojim poštovaocima u Hrvatskoj.

- U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života. Eto, zbog toga sam i rekao da sam kompletno veoma miran i spokojan zbog celokupne situacije. Ej, bre, pa ne zavisi mi život ili bilo šta što se tiče tog koncerta ili bilo kog drugog. Živeli - zaključio je pevač.

Foto: Instagram/printscreen

Tomica Petrović, Severinin menadžer

Severinin menadžer Tomica, s druge strane, tvrdi da ne samo da nije sabotirao Kebu već i d aje i sam protiv zabrana ovakve vrste:

- Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla - kazao je Petrović.

Dva izvora

Podsetimo, nedavno je objavljena vest s tvrdnjama da sporni koncert u Puli ne bi bio zabranjen da jedan od izvođača nije Dragan Kojić Keba i da iza toga stoji Petrović, Severinin menadžer.

Foto: Novak Đurović/Youtube printscreen

Ana Bekuta kolateralna šteta odluke Filipa Zoričića

Jedan od izvora, tvrdio je da postoji više osoba koje su do detalja upućene u ovaj montirani proces, koji se vodi isključivo protiv Kebe, a ostali pevači, Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kuliš samo su kolateralna šteta. Tomica je, kako navode mediji, preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu. To je, navodno, uradio jer sumnja da porodica Kojića ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor.

Trebalo je da radi kampanju i snimi reklamu za jednog regionalnog provajdera, na tome su ona i Tomica radili godinu dana i potpisali su memorandum. Međutim, tad je Severina imala ispade s nacionalističkim izjavama, pa joj je otkazan taj ugovor, a potom i neki nastupi u Srbiji, pa su ostali bez 150.000 evra od zarade. Drugi izvor iz Hrvatske rekao je da smatra da je Petrović mozak cele operacije, ali da on te poslove prepušta Edvinu Softiću, svom bliskom saradniku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija