• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.03.2023

15:16

ODSELILA SE IZ SRBIJE! Andreana Čekić se vratila u OVAJ evropski grad!

e-stock

Estrada

ODSELILA SE IZ SRBIJE! Andreana Čekić se vratila u OVAJ evropski grad!

Podeli vest

Pevačica Andreana Čekić se zbog posla iz Austrije preselila u Srbiju, ali je sada odlučila da se vrati u Beč.

Andreana se zbog karijere preselila u Beograd, ali smatra da je sada vreme da opet živi u Beču, gde je odrasla.

Foto: ATA Images

Andreana Čekić, pevačica

- Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to - kazala je ona pre nekoliko meseci.

Pevačica kaže da joj se jako dopada atmosfera i duh Beča.

Foto: e-stock

Andreana Čekić, pevačica

- Tamo je skroz drugačija energija, bar za mene, ali ja uvek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negde, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovde ne mogu - priznala je tada pevačica za "Telegraf", te istakla da više ne želi da javno eksponira svoj privatni život:

- Nećeš mi zameriti ni ti, a ni moja publika, ja sam odlučila da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem. Naravno, naučila sam da se nosim s tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena - rekla je Andreana, koja iza sebe ima jedan brak.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija