• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.03.2023

19:39

NISAM HTELA PREKO KREVETA DA GRADIM KARIJERU! Zejna otkrila da je imala NEPRISTOJNE PONUDE!

Branko Pantelić

Estrada

NISAM HTELA PREKO KREVETA DA GRADIM KARIJERU! Zejna otkrila da je imala NEPRISTOJNE PONUDE!

Podeli vest

Pevačica Zejna Murkić kaže da su joj se udvarali menadžeri, ali da nije htela preko kreveta da gradi karijeru.

Takođe, Zejna je rekla da je svesna da na estradi postoji veliki broj koleginica koje su krenule tim putem.

Foto: Branko Pantelić

Zejna Murkić, pevačica

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - tvrdi pevačica.

Murkićeva je ostvarila sjajan rezultat na PZE, ali je i samohrana majka, te tvrdi da "slava" neće ugroziti njen odnos sa ćerkom.

Foto: printscreen

Zejna Murkić, pevačica

- Sad, kada je sve gotovo, bilo mi je bitno da imam hit, a plasman na PZE je manje važan. Publika je izabrala najbolju pesmu, ali sam sigurna da je moja u top tri jer vidim reakcije publike sada, kada je sve završeno. Ovim poslom se dugo bavim i uvek sam se trudila da ćerku ne zapostavljam zbog posla. Volela bih da imam petoro dece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore, koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama - rekla je pevačica za portal Republika.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija